Widok

Rowery w Brzeźnie

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
korzystał ktoś z wypożyczalni alfa w brzeźnie? czy mają sensowną obsługę? to znaczy chcę się wybrać z koleżanką która słabo jeździ i pytanie czy pomogą dobrać odpowiedni bike?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak... kolor czerwony, kolor zielony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak koleżanka słabo jeździ to nie Wypuszczaj jej na Ścieżkę bo Ci Tę koleżankę rozjadą . Chyba że będzie jechala czołgiem . Poważnie to Bardzo niebezpieczne .
No nie wspominając o tym że już drugi raz w tym miesiącu łapie tam gumę. Nie chce nakręcać atmosfery ale w tych okolicach mnóstwo porozbijanych butelek i takich tam podobnych rzeczy na ścieżce zalega, szczególnie rano, zanim tego nie sprzątną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo hołota wraca z imprezy rozwala butelki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tia, tez druga guma w tym miesiącu ..w tej okolicy. Buractwo pije na maksa i potem fruwają butelki, poprzewracane kosze itp.
Ścieżka rowerowa jest piękna. Jedzie się super przyjemnie.. Ale rozwalają mnie ludzie (najwidoczniej mało inteligentni) którzy widzą oddzielną ścieżkę rowerową a wjeżdżają na tą która jest teraz tylko dla spacerowiczów.. :/...Przecież znaczki rowerów są już zamalowane od tak dawna......

....Aż odechciewa się chodzić na spacer bo zdarzyło mi się,że kilka razy jakiś idiota wjechałby mi w dziecko i jeszcze do mnie z pretensją,że to moja wina..

Ale problem spojrzeć w lewo żeby ZAUWAŻYĆ,że wszystkie rowery jadą po tamtej drodze...

Też jeżdżę na rowerze,ale ja nie wiem... YH... I jeszcze Ci turyści...Już nie mogę się doczekać jesieni.
image
i jeszcze napisz ile twoj anioleczek ma godzin, minut i sekund i ile razy s.....a w ciagu dnia,

cholera. co za infantylne kobiety teraz sa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli masz ochotę ponarzekać na infantylność kobiet stwórz specjalny wątek.. Bo z tego co mi się wydaje ten dotyczył rowerów..-.-'
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja także ponarzekam...ten banerek jest...yyy, no właśnie infantylny!!!, obudź się puki jest jeszcze czas!nie każdy ma ochotę czytać statystyki Twojego dziecka i sprowadzaj go do postaci numerków!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprawka
*** nie sprowadzaj
oj tam przesadzacie - możemy zrobimy sobie takie banerki dot. naszych rowerów? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jest kotek jak coś.. skoro śepa jesteś...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

do góry