Widok
Rowerzyści 30+
Były już tematy wspólnych wycieczek dla osób w wieku 20+ i 40+ to teraz ja szukam rówieśników-rowerzystów 30+
W moim gronie znajomych jest dużo osób młodszych ode mnie, a chciałabym też poznać ludzi w moim wieku, którzy lubią wycieczki rowerowe.
Dystanse 20-50 km, średnio tempo 20-22 km/h, omijanie zatłoczonych miejsc - typu pas nadmorski.
Zostawiam maila dla zainteresowanych: partnerka35@tlen.pl
W moim gronie znajomych jest dużo osób młodszych ode mnie, a chciałabym też poznać ludzi w moim wieku, którzy lubią wycieczki rowerowe.
Dystanse 20-50 km, średnio tempo 20-22 km/h, omijanie zatłoczonych miejsc - typu pas nadmorski.
Zostawiam maila dla zainteresowanych: partnerka35@tlen.pl
Wow ,lepiej pozostań przy 20+ i mówię serio .
Tutaj ludzie jeżdżą rekreacyjnie ,nie dynamicznie.
Sama dosyć dużo jeżdżę ,ale na takie dystanse i prędkości
bym się nie pisała.
Podbijam ,może kogoś znajdziesz chętnego :-)
Tutaj ludzie jeżdżą rekreacyjnie ,nie dynamicznie.
Sama dosyć dużo jeżdżę ,ale na takie dystanse i prędkości
bym się nie pisała.
Podbijam ,może kogoś znajdziesz chętnego :-)
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Jolkafasolka, dzięki, ale myślę, że się znajdą, ja też jeżdżę rekreacyjnie, ta średnia dotyczy ścieżek rowerowych, w miarę płaskiego terenu. Po lesie, piachu, górkach to wolniej.
tX, rozgryzłeś mnie, jestem dużym, grubawym, włochatym, misiowatym Czesławem. Tacy też mogą jeździć na rowerach.
ps. te reguły to chyba znasz z innego forum.
tX, rozgryzłeś mnie, jestem dużym, grubawym, włochatym, misiowatym Czesławem. Tacy też mogą jeździć na rowerach.
ps. te reguły to chyba znasz z innego forum.
Masz jakieś złe doświadczenia, ale nie rozciągaj ich na wszystkich tu piszących.Ja mam wręcz przeciwnie, fora dotyczące jakichś pasji są zaczątkiem spotkań w realu, parę razy się o tym przekonałam, więc absolutnie nie podzielam Twojej opinii.
Co do Czesławów, to chyba nie bardzo zajarzyłeś moją ironię w poprzedniej wiadomości. No cóż odbieramy na innych falach. Myślę, że na rowerze prędzej bym się dogadała z takim Czesławem, których tu podobno pełno jest. Zatem Cześki odzywajcie się, mniej jedzcie (zgodnie z radą tX - Wujek Dobra Rada) i wskakujcie na rower!
A z GR3miasto byłam nie raz, b.fajnie, tyle, że czasem mam ochotę pojechać w bardziej kameralnym gronie niż kilkadziesiąt czy sto osób.
tX, umówmy się - Ty wietrzysz tu na forum kwestie techniczne, a ja tych Cześków, którzy chcą razem przemierzać rowerowe szlaki. Tu jest miejsce dla wszystkich, którzy cokolwiek z rowerem mają wspólnego.
Co do Czesławów, to chyba nie bardzo zajarzyłeś moją ironię w poprzedniej wiadomości. No cóż odbieramy na innych falach. Myślę, że na rowerze prędzej bym się dogadała z takim Czesławem, których tu podobno pełno jest. Zatem Cześki odzywajcie się, mniej jedzcie (zgodnie z radą tX - Wujek Dobra Rada) i wskakujcie na rower!
A z GR3miasto byłam nie raz, b.fajnie, tyle, że czasem mam ochotę pojechać w bardziej kameralnym gronie niż kilkadziesiąt czy sto osób.
tX, umówmy się - Ty wietrzysz tu na forum kwestie techniczne, a ja tych Cześków, którzy chcą razem przemierzać rowerowe szlaki. Tu jest miejsce dla wszystkich, którzy cokolwiek z rowerem mają wspólnego.
i proszę załączyć fotkę
ROWERU (i opisać czynności przy zmianie łańcucha, w wyposażonym warsztacie i w warunkach polowych)?
idźcie wy z tym na mail, co? macie Partnerkę podaną jak na talerzu, tego Bartlukiego i Krazyona też, możecie se nawet znontować orgietkę wyjazdową, wy wyposzczeni desperaci :---)
ROWERU (i opisać czynności przy zmianie łańcucha, w wyposażonym warsztacie i w warunkach polowych)?
idźcie wy z tym na mail, co? macie Partnerkę podaną jak na talerzu, tego Bartlukiego i Krazyona też, możecie se nawet znontować orgietkę wyjazdową, wy wyposzczeni desperaci :---)
+18, +30, +40 a nawet i więcej
Szukacie ciekawych wypadów rowerowych?
Dołączcie do grona sympatyków Grupy Rowerowej 3miasto,
Rowery, piesze wędrówki, rolki, kajaki, sporty zimowe, każdy znajdzie coś dla siebie. Z tą grupą to się dopiero kręci.
Sprawdźcie sami na ich stronie: http://rowery.trojmiasto.pl/grt/
Ja dołączyłem i nie żałuję !
Szukacie ciekawych wypadów rowerowych?
Dołączcie do grona sympatyków Grupy Rowerowej 3miasto,
Rowery, piesze wędrówki, rolki, kajaki, sporty zimowe, każdy znajdzie coś dla siebie. Z tą grupą to się dopiero kręci.
Sprawdźcie sami na ich stronie: http://rowery.trojmiasto.pl/grt/
Ja dołączyłem i nie żałuję !