Widok

Rowerzyści 30+

Były już tematy wspólnych wycieczek dla osób w wieku 20+ i 40+ to teraz ja szukam rówieśników-rowerzystów 30+
W moim gronie znajomych jest dużo osób młodszych ode mnie, a chciałabym też poznać ludzi w moim wieku, którzy lubią wycieczki rowerowe.
Dystanse 20-50 km, średnio tempo 20-22 km/h, omijanie zatłoczonych miejsc - typu pas nadmorski.
Zostawiam maila dla zainteresowanych: partnerka35@tlen.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wow ,lepiej pozostań przy 20+ i mówię serio .
Tutaj ludzie jeżdżą rekreacyjnie ,nie dynamicznie.
Sama dosyć dużo jeżdżę ,ale na takie dystanse i prędkości
bym się nie pisała.

Podbijam ,może kogoś znajdziesz chętnego :-)
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jolkafasolka, dzięki, ale myślę, że się znajdą, ja też jeżdżę rekreacyjnie, ta średnia dotyczy ścieżek rowerowych, w miarę płaskiego terenu. Po lesie, piachu, górkach to wolniej.

tX, rozgryzłeś mnie, jestem dużym, grubawym, włochatym, misiowatym Czesławem. Tacy też mogą jeździć na rowerach.
ps. te reguły to chyba znasz z innego forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Współrowerzystów i romantyzmu szuka się na rowerze. Na Masach SRG, na wycieczkach GR3M, na trasie. W realu.

A nie na forum internetowym. Tu IMHO można tylko wietrzyć kwestie techniczne. Fora to ekosystem Czesławów.

Rada? Mniej jeść?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
Masz jakieś złe doświadczenia, ale nie rozciągaj ich na wszystkich tu piszących.Ja mam wręcz przeciwnie, fora dotyczące jakichś pasji są zaczątkiem spotkań w realu, parę razy się o tym przekonałam, więc absolutnie nie podzielam Twojej opinii.

Co do Czesławów, to chyba nie bardzo zajarzyłeś moją ironię w poprzedniej wiadomości. No cóż odbieramy na innych falach. Myślę, że na rowerze prędzej bym się dogadała z takim Czesławem, których tu podobno pełno jest. Zatem Cześki odzywajcie się, mniej jedzcie (zgodnie z radą tX - Wujek Dobra Rada) i wskakujcie na rower!

A z GR3miasto byłam nie raz, b.fajnie, tyle, że czasem mam ochotę pojechać w bardziej kameralnym gronie niż kilkadziesiąt czy sto osób.

tX, umówmy się - Ty wietrzysz tu na forum kwestie techniczne, a ja tych Cześków, którzy chcą razem przemierzać rowerowe szlaki. Tu jest miejsce dla wszystkich, którzy cokolwiek z rowerem mają wspólnego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Popuść sobie sznurowadła, bo się nadymasz i pękniesz Cyklistko ;) Ja bym z Tobą napewno nie chciała jeździć, bo kiepskie poczucie humoru masz jak widać i zbyt wiele bierzesz do siebie. Cóż, jedni mają z kim jeździć a inni muszą szukać ludzi w necie. :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Sam mam 30-kilka lat, ale w moim przypadku rekreacja oznacza właśnie takie dystanse ok. 30 km. Chociaż muszę przyznać, że na ostatnich wyjazdach rzadko kiedy robię mniej niż 60-70 ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Texx, napisałeś to żeby się pochwalić, pożalić czy żeby razem ruszyć w trasę? Jeżeli to ostatnie to maila już podawałam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
ROTFL pewnie zgodnie z regułami internetu
jesteś dużym, grubawym, włochatym, misiowatym Czesławem ;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
hyhy
gdybym nie miał żony to juz bym pewnie śmigał z Cyklistką zamiast marnować czas na pisanie tutaj ;-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
trzepak, to motywuj żonę do wspólnego śmigania. Zobaczysz jak to dobrze wpływa na każdego z osobna i na związek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hej ja jestem chętny mój email:bartlucky77@o2.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Podbijam wątek, ale nie szukam towarzystwa do rekreacyjnego zamulania na rowerze, ale kogoś z nutką szaleństwa do nieco ambitniejszej jazdy... nie musi być pro :)

crazyon123@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jakiego stanu? Wolna-panna, rozwódka czy w separacji?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
za ile rower ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
odp.: łatwa i zgrabna ;)

oczywiście żartuję, nie wskazywałem płci bo to nie ma dla mnie znaczenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
i proszę załączyć fotkę
ROWERU (i opisać czynności przy zmianie łańcucha, w wyposażonym warsztacie i w warunkach polowych)?

idźcie wy z tym na mail, co? macie Partnerkę podaną jak na talerzu, tego Bartlukiego i Krazyona też, możecie se nawet znontować orgietkę wyjazdową, wy wyposzczeni desperaci :---)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mi te warunki odpowiadają, pisze się na wspólny wypad :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
+18, +30, +40 a nawet i więcej
Szukacie ciekawych wypadów rowerowych?
Dołączcie do grona sympatyków Grupy Rowerowej 3miasto,
Rowery, piesze wędrówki, rolki, kajaki, sporty zimowe, każdy znajdzie coś dla siebie. Z tą grupą to się dopiero kręci.
Sprawdźcie sami na ich stronie: http://rowery.trojmiasto.pl/grt/

Ja dołączyłem i nie żałuję !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry