Widok

Równanie Wrzosowej, na Dambnik

Dziś usłyszałam, że na Wrzosowej i na Dambnik jest mniejszy ruch niż np na Hebla i nasze ulice będą w późniejszych terminach równane :( Hebla była równana dwa tygodnie temu, i jutro znowu zaczynają od niej. A nasze ulice... Nie pamiętam równarki :( Proszę dzwońcie, przecież nas jest sporo jeżdżących tymi ulicami. Nie odpuszczajcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tą sprawą też dzwoni się do gminy? podasz nr tel.? z góry dzieki
586761123 urzad gminy
Przejedź się Hebla to się przekonasz dlaczego jest konieczne jej heblowanie w pierwszej kolejności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Dambnik, w okolicy, przed skrzyżowaniem z drogą główną jest w makabrycznym stanie. Dziury liczne, i głębokie, o ostrych brzegach zagrażają bezpieczeństwu. Trzeba bardzo uważać.
Czy dziur sukcesywnie nie da się zasypywać, tylko trzeba wyłącznie przejechać wywrotką i wysypać całą zawartość skrzyni podczas jazdy?
Nigdy nie widziałam faceta z łopatą, który by rozgarniał nierówno wysypane kamienie. Czy te góry i doliny świeżo wysypanych kamieni i nie zawsze tam gdzie trzeba, musimy my rozgarniać samochodami?
Tyle bezrobotnych, a przecież są to prace interwencyjne.

Radni z Bojana, jak to jest? Czy chodzi o przerób i rozliczenie ilości wysypanych materiałów, czy równanie dziur, gdy się pojawią?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wlasnie dzis Hebla jechalam, dlatego tak mnie zbulwersowala odpowiedz Pana Urzednika :( wiem, ze Hebla nie jest idealna, ale w porownaniu z nasza macie przejezdna.

Inne tematy z forum Bojano

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry