Widok
Różany Stok
Inwestycja powstaje w zacisznej części miasta, z dala od śródmiejskiego zgiełku, w dzielnicy zabudowanej domami jednorodzinnymi i kameralnymi budynkami wielorodzinnymi. Wokół nie brakuje naturalnych terenów spacerowych i rekreacyjnych.
Jednocześnie osiedle położone jest blisko dużego węzła drogowego, skąd komfortowo dotrzeć można do centrum Gdańska, wszystkich części Trójmiasta, a także ...
więcej
Jednocześnie osiedle położone jest blisko dużego węzła drogowego, skąd komfortowo dotrzeć można do centrum Gdańska, wszystkich części Trójmiasta, a także ...
więcej
Zastanawiałem się nad zakupem nieruchomości w tej inwestycji, całe szczęście zrezygnowałem i bardzo się z tego cieszę patrząc na to jak zostało to wybudowane... Budynki są w bliskości że można patrzeć co sąsiad je na obiad, oczywiście nie wysilając wzroku.... Mimo wszystko osoba które kupiły tam mieszkania życzę aby mieszkało się tam jak najlepiej
Nie. Te przy drutach wysokiego napięcia buduje city house, i też się zastanawiałem nad zakupem ale owe druty mnie odstraszyły... A ta inwestycja na różanym stoku naprawdę jest przerażająca... Wystarczy spojrzeć na wjazd w uliczkę.... Dobrze że auto osobowe się tam zmieści... Hehehe... Ale co mają powiedzieć ludzie którzy zakupili tam nieruchomości.... Powiedzą że pięknie że super itp... Polacy zawsze chwała to co mają ... Masakra
Jak się nie zna sprawy to proszę nie obwiniać developera. Kupiłam i wiem że od początku była obsuwa nie z winy developera ale urzędników,i protestów mieszkańców Siedmiu Dębów itd. 2 miesiące to i tak nie dużo bo już od początku budowa ruszyła we wrześniu a miała w maju. City house jest większym developerem a mimo to od prawie roku nie mogą sprzedać 4 szeregów z 13. a na Różanym Stoku całość sprzedana w 2 miesiące.