Widok

Różany Stok

Różany Stok Karczemki Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w zacisznej części miasta, z dala od śródmiejskiego zgiełku, w dzielnicy zabudowanej domami jednorodzinnymi i kameralnymi budynkami wielorodzinnymi. Wokół nie brakuje naturalnych terenów spacerowych i rekreacyjnych.

Jednocześnie osiedle położone jest blisko dużego węzła drogowego, skąd komfortowo dotrzeć można do centrum Gdańska, wszystkich części Trójmiasta, a także ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

15 listopada miało być zakończenie prac budowlanych wg harmonogramu. Niestety cały czas działają. W większości kładą ocieplenie. Ktoś wie jak z terminem oddania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po wczorajszej rozmowie z developerem mam info że klucze czyli odbiory będą prawdopodobnie w marcu 2017 . Energa nawaliła z podłączeniem głównym całego osiedla. pozdrawiam przyszła sąsiadka z lokalu 10.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zastanawiałem się nad zakupem nieruchomości w tej inwestycji, całe szczęście zrezygnowałem i bardzo się z tego cieszę patrząc na to jak zostało to wybudowane... Budynki są w bliskości że można patrzeć co sąsiad je na obiad, oczywiście nie wysilając wzroku.... Mimo wszystko osoba które kupiły tam mieszkania życzę aby mieszkało się tam jak najlepiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

To typowy chwyt deweloperów w tej okolicy ; zachęcają spokojną okolicą domków jednorodzinnych jednocześnie rujnując spokój okolicznych domków jednorodzinnych swoimi bloczkami dla krasnali;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czy to chodzi o te domki vizawi kościoła przy drutach wysokiego napięcia ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Różany stok to Różany stok nie Kokoszki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie. Te przy drutach wysokiego napięcia buduje city house, i też się zastanawiałem nad zakupem ale owe druty mnie odstraszyły... A ta inwestycja na różanym stoku naprawdę jest przerażająca... Wystarczy spojrzeć na wjazd w uliczkę.... Dobrze że auto osobowe się tam zmieści... Hehehe... Ale co mają powiedzieć ludzie którzy zakupili tam nieruchomości.... Powiedzą że pięknie że super itp... Polacy zawsze chwała to co mają ... Masakra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Myśle, ze tak czy inaczej lepszy segment niż mieszkanie w bloku! A zatem nawet najmniejszy segment zawsze będzie lepszy niż blokowisko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

każdy ma prawo kupić to co konkretnie jemu się podoba i na co go stać . Ja nie żałuję kupna tego szeregu bo w środku jest tak zaprojektowany jak chciałam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapraszamy do zakupu!!! Jednocześnie zapraszam na pyszne zakupy do sklepu Żabka na Storczykowej 4 . Szybko,sprawnie i p. Monika , która olśniewająco podchodzi do klientów. Nawet o jakichś bimbalach klienci mówią
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami, chodzi mi o projekt .... I o to kto to zaprojektował... Że na tak małej działce na siłę zostało wciśnięte tyle lokali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

zastanawiałeś się nad Różanym Stokiem , nad Osiedlową II, oba osiedla nie tak. zastanawiam się więc co zakupiłeś czy może dalej szukasz? ceny wzrosły i to mocno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A potem beda sie zastanawiac czemu dzieciom powyrastalo po 6 palcow albo po 2 sledziony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kupiłem... Wolnostojący w Leźnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hahaha najlepiej zwalic na Energe , deweloper dopiero teraz się obudził ze trzeba zrobić podłączenia. Chyba wiedział ze odbiory mają byc w grudniu, więc o czym mówimy. Jeśli czeka tylko na Energe to czemu budynki nie sa skończone. Smieszne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Deweloper tłumaczy się złymi warunkami pogodowymi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nieźle, pogoda zła, Energa zła. Jakoś city house przy kościele budowę zaczeli w maju a sa z pracami dalej niż na Różanym, więc nie wiem czy ulicę dalej jest inna pogoda :D

Jak się nie zna sprawy to proszę nie obwiniać developera. Kupiłam i wiem że od początku była obsuwa nie z winy developera ale urzędników,i protestów mieszkańców Siedmiu Dębów itd. 2 miesiące to i tak nie dużo bo już od początku budowa ruszyła we wrześniu a miała w maju. City house jest większym developerem a mimo to od prawie roku nie mogą sprzedać 4 szeregów z 13. a na Różanym Stoku całość sprzedana w 2 miesiące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy ktoś z osób które kupiły mieszkanie na różanym stoku orientowaly sie prawnie jak to wyglada? Chodzi mi o te pisma które przesłał do nas deweloper (dwie opcje do wyboru)?