Widok

Różany Stok

Różany Stok Karczemki Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w zacisznej części miasta, z dala od śródmiejskiego zgiełku, w dzielnicy zabudowanej domami jednorodzinnymi i kameralnymi budynkami wielorodzinnymi. Wokół nie brakuje naturalnych terenów spacerowych i rekreacyjnych.

Jednocześnie osiedle położone jest blisko dużego węzła drogowego, skąd komfortowo dotrzeć można do centrum Gdańska, wszystkich części Trójmiasta, a także ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam. Mogę prosić o podesłanie informacji? Nie wiem jak się ustosunkować do pisma. kargul07@interia.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe jak tam sytuacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam,
Dla mnie te pisma również są dziwne.
Proszę również o informację na maila:
magda_a3@onet.pl
Pozdrawiam przyszła mieszkanka Różanego Stoku :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja równiez poproszę camyla_3@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam , tez bym poprosila o info bo krew mnie zalewa jak czytalam co napisali w tych załącznikach. camyla_3@wp.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

To urzędnicy sa odpowiedzialni za fakt że na budowie tej skali kiedy była pogoda pracowalo kilku pracowników i nie było komu pracować? Wolne żarty.
Wielokrotnie jak przyjeżdżałem zobaczyć postępy na budowie kiedy pogoda była - nie widać było prawie nikogo.
Protesty mieszkańców były na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę,a
Deweloper podpisywał akty (z obligujacymi strony terminami) już po uzyskaniu zgody na budowie, a zatem protesty nie wstrzymywały samej budowy.
Co do sprawy wnosi czy City House sprzedał czy nie sprzedał? Istotne jest skoro już porównujemy, ze kiedy pogoda była ludzie pracowali i inwestycja podobnej skali, budowana od czerwca dziś stoi z zewnątrz prawie gotowa.

Nic nie podpisujcie, wiążący jest akt notarialny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

kat.now20@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

podaj mail to ci napisze bo po co takie sprawy na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy ktoś z osób które kupiły mieszkanie na różanym stoku orientowaly sie prawnie jak to wyglada? Chodzi mi o te pisma które przesłał do nas deweloper (dwie opcje do wyboru)?

Jak się nie zna sprawy to proszę nie obwiniać developera. Kupiłam i wiem że od początku była obsuwa nie z winy developera ale urzędników,i protestów mieszkańców Siedmiu Dębów itd. 2 miesiące to i tak nie dużo bo już od początku budowa ruszyła we wrześniu a miała w maju. City house jest większym developerem a mimo to od prawie roku nie mogą sprzedać 4 szeregów z 13. a na Różanym Stoku całość sprzedana w 2 miesiące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

To nieźle, pogoda zła, Energa zła. Jakoś city house przy kościele budowę zaczeli w maju a sa z pracami dalej niż na Różanym, więc nie wiem czy ulicę dalej jest inna pogoda :D

Deweloper tłumaczy się złymi warunkami pogodowymi.

Hahaha najlepiej zwalic na Energe , deweloper dopiero teraz się obudził ze trzeba zrobić podłączenia. Chyba wiedział ze odbiory mają byc w grudniu, więc o czym mówimy. Jeśli czeka tylko na Energe to czemu budynki nie sa skończone. Smieszne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kupiłem... Wolnostojący w Leźnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A potem beda sie zastanawiac czemu dzieciom powyrastalo po 6 palcow albo po 2 sledziony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

zastanawiałeś się nad Różanym Stokiem , nad Osiedlową II, oba osiedla nie tak. zastanawiam się więc co zakupiłeś czy może dalej szukasz? ceny wzrosły i to mocno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami, chodzi mi o projekt .... I o to kto to zaprojektował... Że na tak małej działce na siłę zostało wciśnięte tyle lokali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zapraszamy do zakupu!!! Jednocześnie zapraszam na pyszne zakupy do sklepu Żabka na Storczykowej 4 . Szybko,sprawnie i p. Monika , która olśniewająco podchodzi do klientów. Nawet o jakichś bimbalach klienci mówią
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

każdy ma prawo kupić to co konkretnie jemu się podoba i na co go stać . Ja nie żałuję kupna tego szeregu bo w środku jest tak zaprojektowany jak chciałam.