Widok
Rozczarowana - opinia
Jestem długo po wizycie i jestem zażenowana poziomem. Ta pani nie zna się na wróżeniu, łapie się jednego tematu który wyczuje i radzi zamiast przepowiadać. Nasłuchałam się co powinnam zrobić w swoim życiu zamiast co się stanie. Przyszłam, żeby się dowiedzieć co mnie czeka w przyszłości a się niczego nie dowiedziałam. Poza tym koszt ogromny. Pani na żadne pytanie nie była w stanie udzielić mi odpowiedzi i w zasadzie zawsze odpowiadała, ,, możliwe, niewiadomo ,, Co najważniejsze wprowadzała w błąd, mówiąc że w moim życiu są osoby które opisywała, że są dla mnie jakieś a takich osób w moim życiu nie ma. Wiele rzeczy które mówiła że mają miejsce to po prostu nie mają i nic takiego nie ma. Idąc do innej wróżki wiedziałam wszystko, dowiadywałam się co będzie. Tu nie dowiesz się nic poza gadaniem bez sensu godzinę lub więcej. Pani wchodzi w rozmowę i to co jej mówisz podchwytuje i później bazuje na tym. U wróżki nie powinno się w ogóle mówić niczego a powinna mówić jedynie ona. Odradzam. Porównując inne wróżki do tej pani i cenę to to są jakieś żarty.