Widok

Rozczarowana - opinia

Kiedyś to była bezpieczna szkoła,ale teraz...Jeśli chcesz żeby Twoje dziecko było gnębione i nikt z tym nic nie zrobi,wyślij je do tej szkoły.Totalne ignorowanie problemów dzieci zarówno przez pedagoga jak i wychowawców. Pedofil by łaził a nikt by nie zauważył!!Nie ma co się dziwić,że tylu młodych ludzi popełnia samobójstwo jeśli panuje taka znieczulica jak w tej szkole!!!
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: 5

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
Poczytaj sobie czym jest tutoring w szkole i jakiego poziomu edukacji dotyczy. Gdzieś usłyszałaś obce słowo i się wymądrzasz. Jak ci się nie podoba to niedaleko jest 11, która pewnie stosuje tutoring w 100 %.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Nie muszę czytać co oznacza tutoring pracuje w takiej szkole,z miła chęcią przepisałabym moje dziecko, jest jeden problem szkoła tylko dla chłopców.;
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam o tej szkole w przyszłości ma być również dla dziewcząt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W szkole dla chłopców pracują mężczyźni.Popracuj nad interpunkcją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
O ile mi wiadomo tutoring dotyczy szkół niepublicznych. Zbierają konkretne czesne to mogą sobie na to pozwolić. Radzę zainteresować się co naprawdę dzieje się w szkole a nie bazować tylko na relacji córci.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,chciałam podziękować p.Sylwii Majewskiej za organizowanie i zaangażowanie się dla klasy 5...pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry