Widok

Rozczarowana - opinia

Kiedyś to była bezpieczna szkoła,ale teraz...Jeśli chcesz żeby Twoje dziecko było gnębione i nikt z tym nic nie zrobi,wyślij je do tej szkoły.Totalne ignorowanie problemów dzieci zarówno przez pedagoga jak i wychowawców. Pedofil by łaził a nikt by nie zauważył!!Nie ma co się dziwić,że tylu młodych ludzi popełnia samobójstwo jeśli panuje taka znieczulica jak w tej szkole!!!
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: 5

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak szczerze to uczęszczam do tej szkoły i tak naprawdę to nie był pedofil tylko jakiś młody chłopak ,który dla jaj chodził z plastikowym pistoletem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam krecił sie dosć długo po Krakowcu....teraz to nie wiem czy już jest z nim spokój...pozdraiwam.;
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,o jakim pedofilu ?? Bede wdzieczna za odpowiedz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,też jestem rozczarowana moje dziecko chodzi tam rok...brak konkursów itp..;dziewczynki które maja na sumieniu rózne sprawki dostaja na koniec roku wzorowego ucznia, a dziecko jak sie wyróznia charakterem a ma bardzo dobre oceny no własnie...;?Szczerze mówiąc załuje ze przepisałam....!!!O tym pedofilu też słyszałam od mojego dziecka...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,moze Pan rozminąć wątek,posyłam w tym roku syna do tej szkoły i szczerze mówiąć teraz jestem w kropce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry