Widok

Rozczarowana

Drugi rok i jestem rozczarowana właściwie prawie wszystkim. Kompetentnych wykładowców można policzyć na palcach jednej ręki. Ci, którzy są z UG bądź PG, myślą, że przyszli na łatwy zarobek i nic się nie wysilają, a wysoki poziom trzymają tylko na swoich uczelniach publicznych. Niektóre problemy z wykładowcami można łatwo rozwiązać dzięki Pani Dziekan, która jest najbardziej przyjazną dla studentów osobą na uczelni. Mam za złe Rektorom, że bardziej ich interesuje prestiż uczelni, niż sami studenci. Np. z powodu braku sal, często zdarza się, że w ciągu 10min studenci muszą przenieść się z zieleniaka do pobliskiego liceum, co skraca czas na kawę itp. Z drugiej strony, przerwy często trzeba spędzić przy punkcie ksero w gigantycznej kolejce, do której wykładowcy nie raczą stawać i się wpychają... ( No chyba, że ksero jest (po raz kolejny) zepsute to wtedy kolejek brak). Można by wstawić samoobsługowe ksero. I dla studentów lżej i dla Panów, który rozwożą projektory na przerwach. Denerwuje mnie również to, że studenci, którzy przyszli do Ateneum tylko po papierek (czyt. pojawiają się dwa razy w semestrze), zaliczają bez problemu. Nie lepiej od razu wpłacić 10 tyś zł i dostać papierek?
Moja ocena
poziom nauczania: 3

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
ty jestes chyba chora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja tesz skończyłam i mam dużom wiedze

Polecam fszystkim.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przesadzasz, chodzę do Ateneum i nie jest tak źle. Jeśli ci tak nie odpowiada to czemu nie zmienisz uczelni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry