Widok

Rozkład SKM

Czy w układaniu rozkladu SKM jest jakaś logika czy osoba/osoby które to tworzą randomowo wpisują cyferki na blacie? Na obecną chwilę jadąc na 6 do pracy jestem albo spozniony albo godzinę przed czasem. Jeszcze niech podniosą ceny biletów za ciężką pracę włożona w ułożenie nowego rozkładu. Ręce opadają.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

randomowo wpisuja literki

wkrotce podwyzki cen biletow tak przy okazji. Pozdrawiamy, SKM
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jest nerwowa bo pije za

dużo kawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak to w PKP pewnie układają tak żeby kolejarzom było wygodnie, a pasażer jest na drugim miejscu. Nie mówiąc o tym, że pracownicy nawet tym nie jeżdżą, więc się nie przekonają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poproś szefa o przesunięcie godziny startu, jeśli spóźniasz się 20min poproś o oficjalne zaczynanie o 6:30. Może da rade a Ty nie będziesz się stresować.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szanowny Panie czytelniku ,przepraszamy za niedogodności i życzymy miłej podróży.pozdrawia SKM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zmien godziny pracy. Ja dojezdzam idealnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbiorkom jest the best

Koniec kropka.A teraz hipotetycznie wszyscy przesiadają się na zbiorkom.Miasto leży i kwiczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

i zdanżam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matko jedyna

Na 6 do pracy... O tej porze to nawet kury się nie niosą, cytując klasyka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dulkiwicz to stan umysłu jak sama głosi Gdańsk wolne miasto, więc każdy robi tu co chce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego kolejki będą teraz w ciągu dnia jeździć zamiast co 10 minut co 20.

Lepsze są te babeczki co czytają komunikaty. Większość robi to tak, jakby ostatnie śniadanie jadła przed komunią. Ja rozumiem parytet płci, ale dajcie tym babkom jakieś witaminy bo mówią jakby miały zasnąć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co mają włądze miasta do SKM? Szefa SKM mianuje dyrektyor PKP, któego mianuje premier, króęgo mianuje prezes - więc skargi wysyłaj do kuwety Alika
do góry