Widok
Rozpoczęcie LO 2 miesiące przed 18 rokiem życia
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy będę miał szansę zacząć LO 2 miesiące przed ukończeniem 18 roku życia? Chciałbym to zrobić ponieważ popełniłem błąd i po skończeniu gimnazjum poszedłem do Liceum dla dorosłych. I chcę się dowiedzieć czy po ukończeniu Liceum dla dorosłych (najprawdopodobniej bez matury bo pewnie nie zdam) mógłbym iść do zwykłego LO.
Biorąc pod uwagę, że to tylko 2 mies do 18tki mogliby robić problemy. No i kwestia do której klasy, by przyjęli i ile byś musiał nadrabiać materiału... możliwe, że od początku..
naprawdę chcesz przekreślić 3 lata? wcale nie powiedziane, że zwykłe LO przygotuje Cb lepiej..już chyba lepiej naprawdę kupić podręczniki itd i samemu się zmusić do nauki...
trochę przeceniasz wartość matury.. ona nie jest taka straszna, by się nie dało ogarnąć samemu, nie masz gwarancji, że trafisz na dobrych nauczycieli
naprawdę chcesz przekreślić 3 lata? wcale nie powiedziane, że zwykłe LO przygotuje Cb lepiej..już chyba lepiej naprawdę kupić podręczniki itd i samemu się zmusić do nauki...
trochę przeceniasz wartość matury.. ona nie jest taka straszna, by się nie dało ogarnąć samemu, nie masz gwarancji, że trafisz na dobrych nauczycieli