Widok

Rozrusznik

Nie polecam. Otrzymany zregenerowany rozrusznik już popsuł mi się po 2 tygodniach. Oddałem do nich rozrusznik stary ( w którym do wymiany był tylko bendkis), a dostałem stary rozwalony rozrusznik z etykietą bosha, ale z boshem ten bendiks nie miał nic wspólnego. Później z tym rozrusznikiem byłem w kilku innych punktach, które zajmują się ich wymianą i w każdym otrzymałem informacje- że cały rozrusznik, który otrzymałem z firmy PolStarter był już mocno wyeksploatowany ( bardzo stary) a ponadto zamontowany bendiks w tym rozruszniku nie był od tego modelu samochodu!!!. Ponadto w odpowiedzi na reklamacje odpisali mi, że rozrusznik pracował w brudnych warunków, a szczególności zalania olejem i dlatego nie podlega reklamacji. To moje pytanie: To jakich warunkach ma pracować rozrusznik? Na koniec żadnego oleju tam nie było. Odradzam firmę Pol Starter, pomimo, że kiedyś korzystałem już z jej usług.
Moja ocena
obsługa: 1

asortyment: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za neutral wystawiony na allegro (brak kontaktu mailowego)
- dostałem w odpowiedzi NEGATYW !

chore podejście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli tak dobrze znasz się na rozrusznikach to po co kupujesz. Przecież sam naprawisz najlepiej i samopoczucie będziesz miał lepsze i nie będziesz musiał smarować na innych;) Śmierdzi konkurencją na 100m :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry