Widok

Ruch antyszczepionkowy Banino

Wątek założony w celu poznania opinii ludzi w temacie i umówienia terminu spotkania osób anty . Dość dyktatu koncernów .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 61
powinni Cię zamknąć w psychiatryku...albo zaszczepić na głupotę...niestety nie ma jeszcze takiej szczepionki
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 2

idz sobie szukaj sprzymierzenców gdzie indziej, naczytałes sie pierdół o żabach a teraz jeszcze na siłe probójesz zainteresować tym innych.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2

dajcie spokoj, jak mu sie bachory pochoruja, odesla z kwitkiem ze szkoly, dzieci beda prosic o pomoc bo sie beda zle rozwijac, to mu przejdzie. glupi bo biedny, biedny bo glupi
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież to ewidentnie troll jest. Zaraz napisze, że ziemia jest płaska, a samoloty zrzucają chemikalia :P
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

you never know
puknijcie się w głowy pajace i nie korzystajcie z penicyliny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja nie szczepię dziecka tym świństwem i nie zamierzam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 24

niech zachoruje byle nie zarażało myślących... a potem będziesz miał czas na lamenty i zastanowienie kto cie tak skrzywdził pajaku!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie nie są świadomi tego że dla dziecka jest to bardzo duże ryzyko nie szczepić, choroby mogą dopiero wychodzić po 6,7 latach. Dla mnie to jest narażenie zdrowa własnego dziecka lub życia nawet,żyjemy w takich czasach że coraz więcej chorób jest,bakterie itp i szczepionki są niezbędne do tego by chroniły nasze dzieci. Ale każdy ma własny rozum i robi jak chce tylko ja np nie chce by moje dzieci chodziły razem do żłobka, przedszkola z dziećmi co rodzice nie chcą ich szczepić
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poczytaj sobie co znajduje się w szczepionkach później wypowiadaj się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24

a ty przestudiuj chemie i dowiedz się o związkach chemiczny , ilosci i tym jaki maja wpływ szkodliwe na nasz uklad immunologiczny, sprawdz czy bardziej szkodzi szczepionka, czy np ryba z plastikiem, smog wdychany czy pepsi ... jełop
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

No jak na razie, to zostajesz trollem roku, aż wrócą Ci od poezji albo domów spotkań dla gejów.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.youtube.com/watch?v=qHSStN_fYs8&t=26s
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szerzy się epidemia ospy a taki d**il będzie nawoływał do nie szczepienia. d**ilu jak posyłasz dziecko do szkoły czy przedszkola to inni nie zyczą sobie zarażania się od dziecka nie szczepionego. To nie średniowiecze, W Czechach czy Niemczech kazdy rodzic okazuje zaswiadczenie ,że dziecko jest szczepione jak nie to wypad, A w Norwegii to by Ci odebrali dziecko!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Odry, nie ospy. Ospa to mały "pikuś'', tu: https://pl-pl.facebook.com/SzczepimyBoMyslimy/ jest akcja zbierania podpisów aby skończyć z dziećmi antyszczepieńkowców w przedszkolach i szkołach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale ja szczepię dzieci, to co mi odpowiadasz na mój komentarz ?

chyba, że tez trollujesz, jak ten pierwszy, licząc że wywołasz pożar w komentarzach :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

sorry Odry miało być
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy ciągle o tych koncernach farmaceutycznych. Proszę mi napisać nazwę, właścicieli itp. Tych koncernów. Żadnych argumentów nie ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja sądzę że szczepionki są potrzebne, dzieci należy szczepić. Sama mam dzieci dorosłe i zaszczepione i 4 letnie i też zaszczepione. Skoro przeszkadzają wam szczepionki i tak truja, to dlaczego mieszkacie w Baninie tu tyle samolotów lata powietrze zatrute, domy z szkodliwego steropianu no i pewnie macie samochody na dizla. To wszystko jest szkodliwe dla naszych dzieci, trzeba się wynieść do lepianek z gliny i żyć jak dawniej!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

do tych antyszczepionkowców jedno mam pytanie:
was rodzice nie szczepili?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry