Widok

Rybki. Historia gdyńskiej miłości

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Rybki. Historia gdyńskiej miłości.
Scena 138 Rybki. Historia gdyńskiej miłości spektakl na motywach książki "Legenda o gdyńskich rybkach" autorstwa Patrycji Wojtkowiak-Skóry Preferencje wiekowe: 5+ Spotkajmy się przy Rybkach - to zdanie, które każdy mieszkaniec Gdyni usłyszał chociaż raz w życiu. Czy wiecie skąd wzięły się owe Trzy Rybki na początku Bulwaru? Scena 138 zna odpowiedź na to pytanie! Oglądając spektakl, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i to są piękne panie

uśmiechnięte, radosne
a nie smutne szkapy chodzące w bikini.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żenada...

Czytam te wszystkie komentarze i nachodzą mnie dwie myśli:
1) Czy na pewno każdy z Was był na tym spektaklu?
2) Komentarze typu "czy pseudo reżyser długo będzie męczył " są conajmniej zastanawiające. Skoro tak bardzo Was męczą spektakle tej grupy i tego reżysera to dlaczego nabijacie frekwencje ?

Ci młodzi ludzie są tak bardzo zaangażowani w każdą premierę i kolejne spektakle, że to jest niespotykane! Każdy detal jest dopracowany. Od wyjścia do ukłonu jest energia i to tak ogromna, że porywa również nas-widownie. Chylę czoła przed ich talentem i ciężką pracą! (WIDZIELIŚCIE TE KROPLE POTU ? Ludzie !!!!!

Swoją drogą - a może wyjdziesz jeden z drugim na scenę i jednocześnie zatańczysz, zagrasz i zaśpiewasz w niewygodnych kostiumach (acz. PRZECUDNYCH) przed 300 osobową (i większą) publicznością ??

Aktorzy! Nie przejmujcie się!... to czysta polska zazdrość...ech. Gdzie my żyjemy...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawa, humorystyczna kolorowa przygoda.

Super! Muzyczna przygoda warta czasu. Dzieciaki jak i dorośli bawili się wyśmienicie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem za!

Byłam na premierze. Parę rzeczy (pewnie) "można było zrobić lepiej" :) Trochę miałam problem z adresatem widowiska (ja - wyjątkowo - byłam bez dzieci). Natomiast przekaz energetyczny, przekaz mentalny, feeria kolorów, śpiew, zaangażowanie grupy aktorskiej - to rzeczy w tym widowisku i w tym gatunku nie do przecenienia. W mojej opinii - po lekkiej obróbce - materiał nadaje się spokojnie na operetkę, którą można by wypromować do poziomu "Skrzpka na dachu". Ma bowiem to, co jest w "Skrzypku" - uniwersalne treści podane w bardzo komunikatywnej formie i w zachwycającej, choć prostej oprawie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

Cena biletu dla dorosłych 20 zł, a dziecko. Tez płaci? tyle samo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry