Widok

Rybki do akwarium - oddam pilnie

Rybki do akwarium - oddam pilnie
Pękło mi akwarium w związku z czym pilnie oddam 5 rybek- rózne- oraz glonojada białego-.
Nie mam co zrobić z rybkami,szkoda,zeby zdechły.Odbiór osobisty jak najszybciej.
Dorzuce też kamyczki z akwarium i filtr jakby ktoś chciał.
odbiór w Sierakowicach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

najlepiej kupić żywe istoty a jak się znudzą to wymyślać głupie wykręty i oddawać byle komu. one też czują i się przywiązują!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

pierwsze slysze zeby rybki sie przywiazywaly do ludzi. "oo" chyba bardzo Ci sie nudzi ze wymyslasz takie bzdury
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy Wy ludzie nie macie co robić, jedynym Waszym zajęciem jest komentowanie ogłoszeń w głupi sposób? Współczucia, że nie macie swojego, prywatnego życia
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteści żalośni dosłownie!!!!!!! Człowiek,chce dobrze - oddac komus za darmo-rybki tez kosztuja i tu takie glupie komentarze-brak słów !!!!!!!! Mało,tego,dorzucam całą reszte reszte z akwarium bo po co mi do peknietego szkła-ale nie - lepiej pisac jakieś brednie.Naprade to jest chyba jeden z nielicznych portali,gdzie mozna spotkać tak pustych ludzi-niektorch oczywiście!!!!!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

SZKODA ŻE TO JEST TAK DALEKO JA JESTEM Z GDAŃSKA CHĘTNIE BYM WZIEŁA TE RYBKI POZDRAWIAM SERDECZNIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odpowiedz

odbierz i odpowiedz na maila

rybki

przyjela bym za daleko mi

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry