Widok

Rynek na Witominie

Proponuję wątek w którym będziemy mogli się wypowiedzieć na temat sklepów na ryneczku koło Tesco na Witominie. Które lubicie, a które nie, w których warto robić zakupy, a które lepiej omijać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sabinka już zlikwidowana, niestety ciasta nie były dobre i to się przełożyło na ilość klientów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja lubię rynek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też lubię rynek, a najbardziej Elę i Kazika, prasa u Wojtka, no i rajstopy i bielizna u miłej Pani ze sklepu na końcu pierwszego rzędu od strony Chwarznieńskiej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Racja,Pani bardzoe nie miła,ja ostatnio dwa razy naciełam się na mieszanie płynu z wodą i dużo ludzi narzeka ze miesza,pranie nie pachnie tak jak powinno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj kupilam ciasto plesniak a sklepie z pieczywem Gotowaly.Za pasek szerokosci 6cm zaplacilam przeszlo 15 zl./30zl kg/ co troche mnie zaskoczylo, a sprawa wyjasnila sie juz w domu kiedy rozwinelam papier.Okazalo sie ze zaplacilam 15zl za prawie sam dzem.Papier utytłany w owym dzemie ,tak ze ciasta nie bylo prawie widac.Nie wiem kto piekł to coś ,śmiem watpić ze Justynka.Radze wlascicielom tego sklepu ostro zareagować w stosunku do producenta , bo j a osobiście tam juz ciasta nie kupie i inni potencjalni klienci zostaną odstraszeni.U Raszczyka nigdy sie nie zawiodlam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raszczyk najlepsze ma ciasta :)
z justynki u gotowały maja tylko drożdzówki, ciasta piecze im jakaś kobieta i przywozi wieczorem autem widziałam kilka razy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry