Widok

S-6 NOWA OBDODNICA.

CZY TO KONIEC ROZWOJU BOJANA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
to powiedz to p.Klawitrowi który w dniu dzisiejszym na antenie Radia Kaszeby prosił aby nie pisać interpelacji do ministerstwa ponieważ, rozmowy prowadzone przez niego przyniosą lepszy efekt. Póki co drogi nie będzie i proponuję odsłuchać wypowiedź na antenie przytoczonej stacji.
"Jan Klawiter podsumował rok swojej pracy w sejmie"
Nie pisz o sianiu fermentu. Wiedźmin się znalazł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to jestes w bledzie! S6 bedzie. Z tym, ze poki co zostanie ograniczona do odcinka Gdynia-Lebork czyli Trasy Kaszubskiej, ktora zostanie oddana najpozniej w 2021 r. Pozostale odcinki ze wzgledu na mniejsze natezenie ruchu beda budowane pozniej. Obwodnica Metropolitalna raczej nie powstanie zbyt szybko ze wzgledu na uchylona Decyzje Srodowiskowa przez Sad.
Skoro nie masz jakiejkolwiek wiedzy to nie siej fermentu!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Możecie spokojnie świętować, drogi S6 nie będzie to już wiadomo. Między bajki można sobie włożyć "zapewnienia" posła Klawitra o jego działaniach by drogę wybudowano tak twierdzę po jego dzisiejszych wypowiedziach w Radio Kaszeby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chyba dłużej niz 10 lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale wiesz, że Bojano nie powstało 10 lat temu? I że ludzie budowali się tu wcześniej?
To faktycznie d*pa :(
Jak 15 lat temu kupowalem działkę to nic nie wiedziałem. Wpakowalem oszczędności całego mojego życia w ten dom pracujac po nawet 15 godzin dziennie. Oszczedzalem nawet na jedzeniu nie wspominając o podróżach. Teraz przyszła taka chwila że muszę go sprzedac bo mam plany inne na życie. I co ja mam teraz zrobić? Zero odzewu od dwóch lat. Czasami ktos zadzwoni i sie pyta pośrednika którędy trasa będzie przechodzić a pośrednik ze 40metrow obok. I na tym koniec zainteresowania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kto budował w pobliżu tylko do siebie powinien mieć pretensje.
Nikt normalny by tego nie zrobił. A teraz narzeka że ma nastąpić coś co od dawna było wiadomo że będzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oby zbudowali ja jak najszybciej bo od czytania waszych wypocin zygac sie chce
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba bylo budowac sie gdzie indziej. Od ponad 10 lat wiadomo ktoredy miala przebiegac S6 a teraz biadolenie. Tylko jak kupowalo sie dzialki za grosze tego juz sie nie napisze!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
tzn. że szczęśliwi będą ci co już się wybudowali i prócz autostrady będą mieli za sąsiadów fabryki
Chyba się nie da skoro w planie zagospodarowania jest pod budownictwo. A domy też spadaja do zera i co wyburzysz dom? Jednym słowem to jest jak wyrok śmierci albo nowotwór złośliwy nieuleczlalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takie działki się przekształca z budowlanych na przemysłowe i też się dobrze sprzeda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spadek wartości dzialek budowlanych do zera przy samej trasie. Nie ma osób chcących mieszkać z samochodami nad głową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Konkretnie... JAKIE STRATY??!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiele strat ,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Debilem jest ten kto nie rozumie, ze droga dla Bojana to same straty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jest nieoficjalna informacja, ze Trasa Kaszubska jednak zostanie wybudowana w terminie. A wiec 2020 r. oddanie do uzytku. Huurrra
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kto pisze o blokowaniu, poruszylem temat ekranów i zmiany podejścia urzędników, co do "debilow" to pozostawie bez komentarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry