Widok

S-6 NOWA OBDODNICA.

CZY TO KONIEC ROZWOJU BOJANA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
kurka. Przeciez mozna wyprowadzic sie w Bieszczady. Zamiast cieszyc sie, ze z duzym prawdopodobienstwem bedzie droga ekspresowa to teraz 3 debilow najlepiej by ja zablokowalo. Cale szczescie, ze takie osobniki nie maja mocy decyzyjnych
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
powinni ja zbudowac i to jak najszybciej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem za. Całkowita rezygnacja z S-6. Niech sobie budują na własny koszt ci którym to pasuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
to jest nas troje :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak ,jestem za .....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może trzeba powołąć stowarzyszenie którego celem będzie powstrzymanie budowy s6 lub odsunięcie jej od Bojana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak to sie zmienia, przed wyborami wspierali mieszkańców będąc przeciwko budowie, po wyborach sa za budowa zgodnie z przyjetymi wariantami. Nikt juz nie pisze, ze ograniczono do minimum ekrany akustyczne zgodnie z nową ustawą. 50-70 tys. aut na dobę.....Bojano jako MOP.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
obudzcie sie , zadnej trasy S6 nie bedzie bo juz nie ma tych pieniedzy za ktore miala byc zbudowana. I jacy nasi wlodarze , ten list powyzej napisal jakis dziennikarz z podrzednej gazety , co on moze wskorac . Jedyna informacja jaka mozna uzyskac jest taka , ze trasa napeeewno bedzie , ale kiedy , nie wiadomo. Smiech
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie tylko nasi włodarze. Całe pomorskie jednoczy się w sprawie budowy S6:

http://www.gp24.pl/opinie/a/list-do-pani-premier-w-sprawie-ekspresowej-s6,11474888/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasi włodarze już działają w tej sprawie:

http://szemud.pl/artykuly/trasa-kaszubska-s6-konwent-samorzadowy-powiatu-wejherowskiego/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poseł Stanisław Lamczyk (PO) póki co uspokaja.

- Rozumiem, że ostatnie wypowiedzi ze strony Ministra Infrastruktury wywołały niepokój, ale moje informacje z bieżących spotkań wskazują na to, że inwestycja ta będzie realizowana. W grę wchodzą bowiem środki unijne, których nie można przeznaczyć na inny cel niż to przedsięwzięcie mówi poseł Lamczyk.
już PiSałem, możecie spokojnie dyskusję przełożyć w czasie, kiedy wnuki dorosną.
http://expresskaszubski.pl/aktualnosci/2016/11/co-dalej-z-trasa-kaszubska-i-obwodnica-zukowa-radni-powiatowi-chca-wyjasnien-od-poslow-pis
.... Tylko nie powiedział kiedy... W terminie proponowanym na pewno nie będzie
Wiceminister Szmit wczoraj zapewnił że trasa S6 na pewno będzie. Źródło Głos Koszaliński
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
i dobrze .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
To jest stare info... najnowsze jest takie, ze Ministerstwo chce przesunac w czasie budowe S6 na terenie woj. pomorskiego. Poki co nabrali wody w usta, ale ostatnie wypowiedzi ministra Szmita potwierdzaja, ze S6 nie jest juz priorytetem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyspieszyli:

http://szemud.pl/artykuly/zmiana-harmonogramu-dla-budowy-trasy-s6/

Pół roku szybciej podpiszą umowę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skąd takie info?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trasa kaszubska będzie na pewno w terminie. Obwodnicy metropolitalnej nie będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Akurat az takim pesymista bym nie byl, bo S6 na terenie woj. zachodniopomorskiego buduje sie. Z tego co wiem odcinek S6 trasa kaszubska powstanie w deklarowanym terminie. Gorzej z odcinkiem S6 Lebork-Slupsk. No i komplikuje sie budowa Obwodnicy metropolitalnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry