Widok

S-Klasa to Super Klasa

Jakosć z najwyższej półki za normalną cenę. Widać, ze ta firma stawia na KLINTA. Kulturalny kierowca i limuzyna... ładnie, miło i przyjemnie :-). Tak trzymać PANOWIE!!!
Moja ocena
Taxi S-Klasa kategoria: Taxi
obsługa: 6

jakość usług: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, firma stawia na "KLINTA" ;P lool, a tak serio-świetna korporacja, nie ma sobie równych! Pozdrawiam ciepło pracowników-zarówno tych w trasie, jak i w biurze!
Stała klientka ;) M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie, inne korporacje nie dorastają im do pięt. Zamiast zdezelowanego, śmierdzącego fajkami wraku z sapiącym starym niezbyt sympatycznym dziadem za kierownicą, mamy piękne, pachnące auta i pachnących, miłych panów. Jedynie ostatnio wkurzył mnie kierowca, który kręcił nosem za krótki kurs, zapłaciłam 30 zł ale dla niego to mało było...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie z czrnego bmw 7.on ma weża w kieszeni i takie krotkie kursy niespecjalnie go interesuja.tez sie z tym spotkalam.mimo wszystko polecam znajomym s-klase.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo drogo!!!!!!! z pod Hotelu Sheraton do Gdańska pod Złota brame 90zł w dzień!!!!! 13 letnia skrzypiącą sklasą z dziadkiem za kierownicą.Argument kierowcy??? To Taxi Hotelowa! Kpina jakaś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry