Widok

S6- otwarta - korek w Koleczkowie znikł

Szukam specjalistów którzy twierdzili że po otwarciu S6- korki w Koleczkowie będa jeszcze większe (wskazywali że zaczną się przy stacji benzynowej w Lężycach).
Twierdziłem, że rondo może się okazać ( w sensie udrożnienia ruchu) niepotrzebne - bo oczywiście ze względów bezpieczeństwa jest dobre
Twierdzę, że po udrożnieniu Karwin ruch pojazdów jeszcze bardziej zmaleje.
Twierdzę, że wprowadzenie nowej drogi w mapy Google - również przełoży się na ograniczenie ruchu
Szkoda sklepików koleczkowskich - bo obroty spadną - ale cóż.....
Nareszcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widzę, że długie są kolejki do przychodni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie staszku, korek na razie znikł bo dużo ludzi wzięło wolne między świętami i nowym rokiem. Ponadto mamcie nie odwożą sowich pociech do szkół. Tak naprawdę to jak otwarcie S6 wpłynęło na korek na Chylońskiej będzie wiadomo w trakcie "normalnej" eksploatacji a nie w czasie świąt i ferii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Staszek inteligent jakich mało hahahah

Korek znikł, nic dziwnego skoro jest okres świąteczny noworoczny !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A to się jeszcze okaże
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Juz się okazało (2.01.2023) korka nie ma.
Jakoś się nikt nie zgłosił z tych którzy pisali "korek będzie od skrętu na Łęczyce".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Juz minął okres "świateczy-noworoczny". Korka nie ma. Rano chwilę był mały- bo policjanci zatrzymywali i kazdemu kazali dmuchać. Po południu luzik (16.00) - 3 auta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Ty jesteś ~Staszek - OTUA czy ~al bandy ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba prowadzi sam ze sobą mając zaburzenia osobowości :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlasnie stoje w korku od lasu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiaj rano jechałem z Bieszkowic do Chwaszczyna. Oczywiście korek na Chylońskiej od strony Gdyni jak się patrzy, ale i w drugą stronę też niezły. Także Koleczkowo jak zwykle zatkane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Budowniczowie postawili światła - jeden pas - więc to naturalne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ~al bandy Ci pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajcie spokój . Ma rację korek tylko jak ustawione światła. Przecież cały czas roboty drogowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Korków nie ma i nie będzie, będzie płynna każda ,po remoncie.W Wejherowie tirów to ze świecą szukać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Otwarcie S6 (7 odpowiedzi)

Jak pewnie wielu z nas usłyszało, hałas po otwarciu Trasy Kaszubskiej zmienił totalnie komfort...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (93 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Bunkry , Schrony - Koleczkowo (8 odpowiedzi)

Witam, widziałem że podobny temat już była ,ale za dużo z niego nie wynikło. Czy może ktoś...

do góry