Widok

SALA OKOLICZNOŚCIOWA 45 osób

Wesele Temat dostępny też na forum:
Chciałabym wynająć salę okolicznościową z kuchnią... może jakąś z polecenia. Będę miała nieduże wesele bo zaledwie na 40-45 osób.

Znacie jakieś fajne miejsca w okolic Gdyni?

Zależy mi na niedrogim miejscu... fajnie, tanio.. smacznie.

POMOCY!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam La Paloma. Mam dość świeże wrażenia, bo jestem szczęśliwą mężatką od kilku tygodni. z pewnymi wątpliwościami zdecydowaliśmy się na wesele w restauracji La Paloma, ale absolutnie nie żałuję tej decyzji. jedzonko bardzo smaczne i ładnie podane, dużo do wyboru do koloru. Mogliśmy podać własny alkohol bez żadnej dodatkowej dopłaty. Rodzinka była zadowolona. Obsługa na wysokim poziomie. Cenowo w porządku. Są bardzo elastyczni i otwarci na propozycje. Tak więc ja polecam gorąco.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mialam wesele w przyladku w sobote polecam;d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27
rzeczywiście miejsce piękne. Na pewno tam zajrzę... Szukam jeszcze coś w okolicy Gdyni... Dziękuję za opinię z pierwszej ręki! Na pewno się przyda. Bardzo mi się podoba miejsce na pogórzu - taki namiot w kształcie kuli - KAS CATERING... ale jest strasznie duuuuże!
Klimat mi się podoba! Bardzo!
Szukam dalej... i czekam na propozycje!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
hej:) polecam Przylądek Dobrego Smaku w Mechelinkach! Miałam tam wesele dokładnie rok i jeden dzień temu;P Miejsce cudowne, nad samym morzem, sala właśnie na taką liczbę osób idealna ( u nas było 41), smacznie, wszystko na czas no i najważniejsze że naprawdę nie drogo!!! nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym mieli kilka menu do wyboru i my wybraliśmy najtańsze z małymi zmianami i naprawdę cena powalała- na plus oczywiście w porównaniu z wszystkimi innymi miejscami, które zwiedziłam przed wyborem sali:) wcześniej też byliśmy tam na jednym weselu i też wszystko poszło super więc sami sie zdecydowaliśmy i nie żałujemy:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26
do góry