Widok

SALON GIER

"Ciekawa atrakcja" nam się szykuje, zamiast kiosku pomiędzy blokami na Startowej 13 a 17 będzie salon gier...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam gdzie byl kiosk kolo leviatana ?
Dokładnie.
to kolo 13 i 15 a nie jak pisalas wyzej 13 i 17
A mają pozwolenie, moze nalezy zwrócić się do Urzędu Celnego o kontrolę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale nie chce mi sie wierzyc zeby miedzy 2 blokami byl salon gier chyba ze monopol itp :P
Sorry , mój błąd, chodziło oczywiście o bloki 13 i 15. "Salon" jest i nawet chyba już działa. Też wydaje mi się to niedorzeczne ale cóż...
faktycznie widzialem i jest tak jak piszesz ale mysle ze to sprawa do zalatwienia sadze ze gimnazjalisci beda tam uderzac sadze ze moga byc drobne kradzieze itp ale dzielnica staje sie coraz gorsza : /
Czy ktoś wie do kogo należą te nielegalne automaty ????
A skąd wiesz że nielegalne?
A widziałeś jak się "czają" w środku? A jak jesteś pewny, że legalne to wejdź tam i spytaj o właściciela automatów :) oprócz tego widać, że automaty nie są opisane, tak jak były kiedyś- decyzje, pozwolenia itd. Typowe nielegalne automaty
Wiesz może i masz rację ale skoro tak to myślę że ktoś się tym zainteresuje choć jak wracam wieczorem to staram sie omijać to miejsce dla siebie samego co by nie kusić losu nigdy nie wiem kto się może czaić choć to może być śmieszne ale jednak wole nie kusić losu.
A zresztą mam nadzieję że to niedługo zamkną
Taka sama "atrakcja" powstała przy Jana Pawła II 4B.
Migające neony i otwarte 24 godziny. W środku trzy automaty i pan kasjer na podwyższeniu.
Albo coś się zmieniło w naszym prawie, albo to nielegalny interes?
Co do salonu gier na Zaspie nie mam pojecia ale ciekawe miejsce jest w Sopocie.. Jako osoba ktora lubi sie czasem na automacie wyluzowac naprawde polecam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powinni zaboronić takiej głupiej reklamy nielegalnego hazardu
Gdzie tu reklama? Sa ludzie ktorzy tam chodza i tyle..
W ostatnim czasie częściej do tych lokali zaglądają celnicy i wynoszą jako nielegalne. Czyli interes nielegalny !!! Tępić to g-wno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry