Widok

SAMOCHÓD

Mam zamiar kupic pierwszy w życiu samochód. Biorę pod uwagę Fiata Pandę, Citroena C1 i Nissana Micrę- wszystkie w zbliżonej cenie ok. 32 tyś. (z ABSem i wspomaganiem kierownicy). Ponieważ nie mam w tym zakresie doświadczenia, a każdy dealer swoje chwali, proszę zorientowanych w tej kwestii o poradę. Co mam wybrać????Z góry dziękuję za podpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile ludkow tyle opinii

wydaje mi sie, ze z jakoscia najwieksze problemy ma fiat
do citroena moga byc najdrozsze czesci, wiec wybralbym micre
dowiedz sie ile placi sie za przeglad i jak czesto sie go robi, jaka jest oferta ubezpieczeniowa itp

jesli to pierwszy samochod, to moze warto kupic jakiegos 15 latka za 10 % tej ceny i sie nauczyc...

pozdrawiam
jurek
No tak kobieta i musi byc przede wszystkim male auto. Radzilbym kupic uzywane auto i za te 32 tys mozna miec naprawde super golfa IV 2003 rok 1.9 tdi. Pierw prosze pomyslec, potem kupowac.
Wiem że trudno tu było by kogoś przekonać do starego auta jak np Ford Capri bo do tego musiałą by byćrozmowa dośc długa i na żwyo by przedstawićwszystkie za i przeciw ale uważam że suma 32 a nawet 10tys, zł jest bezsehnsownie wydana gdyżauto po opuszczneiu progu dealera troaci ok 30-40% swojej wartości by jeszcze wiecej stracić przez pierwsze 3 lata ...dlatego popronowałbym auto conajmniej 5 letnie.... z zainstalowanym juz gazem żadne TDI itp. ponieważ mało pali ale ropa jest droga a gaz jest tani.

Jak cośto prosze pisać bo w motoryzacji siedzie praktycznie od dziecka. I moze pomoc w wyborze auta ewentualnie obejrzeć propozycje i cośdoradzić:D
do SKUNA
A ja chciałabym kupić jakies autko za 8000 tyś co byś mi polecił myślałam o oplu corsie lub fordzie ka a może masz inną propozycję, bedę wdzieczna za odpowiedź, pozdr
A ja kupuję Rover'a 620 za 10tys -ful wypas z gazem i jestem szczesliwy:P

Inne tematy z forum Hobby

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

do góry