Widok

SECOND HAND :) Anglia/ Irlandia

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Wiem, że second handy zaczynają wracać do łask :) Sama uwielbiam chodzić na łowy i to, że wyrastają one jak grzyby po deszczu też niezwykle mnie cieszy. Może macie swoje tanie, ulubione i markowe? Podzielcie się tym! :)
Osobiście ja już znalazłam swój ukochany (co tam, niech będzie większa konkurencja dla mnie w szukaniu, adrenalina jest w życiu potrzebna jak powietrze hehe) Mój lumpek znajduje się na przymorzu na ul. Piastowskiej 97, obok sklepu i pizzerii DaGrasso, łatwo można do niego dojechać tramwajem 2,8 lub 12 :) Ja mam to szczęście , że mieszkam bardzo blisko,a do tego 3 sierpnia otwiera się nowy tej samej właścicielki (podsłuchane w przymierzalni haha) na Żabiance, na ul. Gdyńskiej 3.
Dlaczego akurat ten? Czysto, ładnie, przejrzyście ,zapach nie odstrasza (jak w niektórych) , bardzo miła obsługa, ceny na każdą kieszeń (dodatkowo we środy 20% taniej, w czwartki 30%, w piątki 50%, w sobotę sztuka za 3zł,a w niedzielę totalne szaleństwo za 2 zł sztuka :D) Ubrania markowe jak- Zara, Atmosphere, Bershka, New Look, Dorothy Perkins, Nike, Adidas, River Island, Tommy Hilfiger :))) no i tak wymieniać w nieskończoność! To kto chętny, żeby się ze mną zmierzyć w maratonie po ekstra ciuchy? :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
jestem maniaczką SH, a poniewaz niedawno przeprowadziłam sie na Przymorze, chętnie sprawadziłabym jakieś wypróbowane SH.
:D
Pozdrwaiam i czekam na odpowiedzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Widzę, że Wasze posty są sprzed dwóch lat. Czy te SH jeszcze istnieją i są tak samo atrakcyjne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Lotni jest dość fajny.
chyba się boją forumki konkurencji i nie chcą się dzielić :(
Dziewczęta, gdzie jakiś fajny lumpeks znajdę?? Przymorze, Zaspa, Żabianka...
załamka, ten zamknięty, zamknięty też ten na zielonym rynku naprzeciw Atrium - co się dzieje? gdzie teraz szukać na Przymorzu fajnych używanych ubrań? macie jakiś miejscówki do ujawnienia, podzielenia się? prooooooooooszę:)
byle nie w "Fuksie" na Przymorzu!Fatalna obsługa,wrzeszczące sprzedawczynie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostał sie tylko ten Żabiance
kto wie, co się stało z tym rajem używanych skarbów? zamknęli, przenieśli? jakiś godny polecenia od Alfa centrum w tamtym kierunku, okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kati ty za to masz u siebie Penneysa, którego kocham za przeceny po 1 euro:).Tez jestem wkurzona jak na allegro sprzedaja zestawy bielizny po 80zł a wiem ze kupowalłąm sama takie za 1 euro.No ale cóż, czas było wrócić do Polandu, i co ? zostały tylko lumpy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podbijam dziewczyny podajcie godziny otwarcia!
a ten na Piastowskiej w jakich godzinach jest czynny?
lumpeksy przeszly totoalna metamorfoze przez ostatnie lata. kiedys ubieraly sie tam tylko stare babcie,dzisiaj najwieksze "modnisie". Mieszkam w Irlandii wiec wiem ile kosztuja tutaj ciuchy Zary czy Nexta i czasem jestem zla ze moje kuzynki kupuja je za grosze a ja musze przeplacac
A jest może jakiś numer telefonu na Kilińskiego w Gdyni? Szukam wszędzie...
a ja zapraszam na zakupy do nowego butiku second hand w Gdyni. Nowe wnętrze. Ciuszki dla kobiet i mężczyzn, i dla dzieci. Dostawy jak na razie raz w tyg. Zapraszam
ul. Kilińskiego 14
ja na przymorzu kupuje w ciucholandzie ladne są nawet niektore rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w RUMI fajny MERLIN na dąbrowskiego blisko piekarni JL fajne ciuchy duży wybór dla dzieciaków
oj jak dawno nie byłam w tym na przymorzu :(
ja chodze do fuks-u, z racji tego, ze ciuchy tam sa teraz jak zprawdziwego szmatexu, chyba wybiore sie do tego Waszego na Piastowskiej :) troche Wam konkurencji narobie, a wierzcie mi ..... mam rece szybkie jak blyskawica :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mój J nie lubi lumkesów i przyznam się Wam, że w tego rodzaju sklepach byłam tylko kilka razy i to z mamą jak byłam mała :P
A teraz ciekawość mnie zżera i chyba wybiorę się chociaż rozglądnąć co i jak...

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry