Widok

SIATKOWKA

Witam,

Poszukujemy zawodników do gry w siatkę. Spotykamy się od kilku miesięcy regularnie na 2h gry. Gramy amatorsko, ale bardzo regularnie. Od listopada w każdy piątek. Gdyby ktoś z Was miał ochotę dołączyć to serdecznie zapraszam.

Miejsce: IX LO w Gdańsku, kolo zajezdni tramwajowej
Czas: każdy piątek, od 19 do 21
Średnia wieku: 25

Kontakt: Marcin
kom: 509 923 235
GG: 2073433
e-mail: zielony_diabel@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zapisuję się z miejsca, od dziś :))))
byłem dzis byłem :)))))
rewelacja :)))) beka smiechu i wogole super ekipa :)

Pozdrwaiam i do nastepnego :)
A poza tym jakie mam kolana.... wrrrrrr..... jednym słowem podchodzi po profesjonalizm - czas na ochraniacze ;)
ojj ma kolana ,,,,ooojjjj maaaa :) hehehehehe
normalnie nawet czassami da sie dotknac :)))))) choc nie kazdy moze :)aleeeee aleeeeeee moze ,,, jesli przyjdziesz ludziu to zobaczysz :))) a to nie sa zwykłe kolana ooooo nieee :))))))))))))))))))))))))
Najważniejsze ze cena spadła i dochodzą nowi zawodnicy. Powoli nasza gra zaczyna nabierać kolorów :) na razie dominuje sino-fioletowy :) hehe, ale czego się nie robi dla dynamicznej gry w doborowym towarzystwie. :)
WRACAMY DO GRY - CHETNYCH ZAPRASZAMY

Inne tematy z forum Sport

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

do góry