Widok
Jak juz widac i mozna sie przyjzec to sprzety sa poustawiane w lokalu, a lokal znajduje sie tuz nad zamknietym lewiatanem. Nie wiem, jak ma sie nazywac, kiedy ma byc otwarta ta silownia i czy to bedzie jedynie silownia, czy rowneiz pokusza sie o zajecia aerobowe. Slyszalam jedynie, ze na miejscu zamknietego lewiatana mial powstac Rossmann, ale to chyba jakas plotka wyszla z ust Pani sprzedawczyni z netto. Pozdrawiam!
jak juz pisałem karty multisport nie zależne odnas dostałem jedynie informacje iz ze pozytywnie przeszliśmy rejestracje a decyzja zależy od zapotrzebowania i badania rynku i na razie tyle. wejście jednorazowe 20zł .1 mc cena 134. reszta na stronie www. godz otwarcia pon-piątku od 7-22 sobota 8-21 niedz 9-18 ale godziny otwarcia w soboty i niedziele jeszcze do uzgodnienia zobaczymy po rozmowach z przyszłymi klubowiczami . pozdrawiam grzegorz
http://www.herosgym.pl/
jestesmy tez na facebooku https://www.facebook.com/pages/Herosgym/573271256087465
jestesmy tez na facebooku https://www.facebook.com/pages/Herosgym/573271256087465
Byłam na otwarciu siłowni wraz z mężem ja osobiscie nie znam sie na tych maszynach ale wyglada to bardzo dobrze. Bardzo fajni panowie trenerzy podchodza doradzaja, byc moze tez bo to paczatki, ale jak narazie naprawde bardzo przyjemnie, bynajmniej dla mnie jako kobiety ktora jedynie na co chodzila to areobik prowadzonym przez panie. Osobiscie nie podoba mi sie strona jest na niej wszystko i nic troche chaotyczna no i starsza kobieta chyba cala wlascicielka strasznie glosna siedzaca za recepcja wyglada to komicznie
Bylem dzisiaj sprzet naprawde fajny. Wielka szkoda ze nie akceptuja multisport bo napewno bym chodzil. Ogarnieci trenerzy zwlaszcza ten starszy wymienilem kilka zdan o suplementach, treningach no i wszystko z glowa. Strona tragiczna foty jakiegos pabu podobno to jedna wlascicielka ale albo ma strone pub albo silowni no du.. nie urywa no i ta babka w grasonce za recepcja to wgl zwatpilem czy weszlem na silownie tragednia, jakas pomylka
juz od 20.01 przeniesiemy panie do szatni na 2 piętrze jest większa i większa ilość szafek co do pryszniców niestety to była nasza bolączka ale taki projekt został zaakceptowany mamy tez miejsce przygotowane pod sałne ale tu stanął sanepit na drodze więc chcemy w zamian wprowadzić masaże . co do dodatkowych maszyn /rowerki/ wszystko w swoim czasie .
Maszyny i cały sprzęt dobre jak najbardziej. Ja równie się cieszę że dorobiliśmy się siłowni na karczemkach. Co do trenerów ...pan kamil jak najbardziej pomocny itp, pan grzegorz troche mniej ale ujdzie.Widziałem że zajecia dla kobiet oblegane,mam nadzieje ze przyszłosci moze jakieś zajecia ze sparingu,myślę że nie ja jeden bym się ucieszył.A co do recepcji,ja tam biorę kluczyk,daję kartę i tyle,wesoła ekipa,może troche za,ale co tam.Przeklenstw do tej pory nie słyszałem,ani od chłopaków,ani od pan co tam są, bo chyba są dwie,na rano widuję też blondynkę która chyba często ogląda filmy,a co do tej rudej, uprzejma,co chwila coś przynosi chłopakom i ma problemy z otwieraniem drzwi hah,chociaz ten kolor włosów bym jej zmienił. Jeśli szefostwo czyta to pomyślcie o zajeciach dla Panów i może innych godzinach otwarcia w niedziele.
Siłownie zewnętrzne pozwalają aktywnie spędzać czas przebywając na świeżym powietrzy, dlatego polecam Wam sprawdzić stronę https://www.fitpark.pl/silownie-zewnetrzne.html . Moim zdaniem jest to świetne rozwiązanie, z którego sam regularnie korzystam.
Warto korzystać z usług specjalistów, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego staram się dbać o moje zdrowie oraz sylwetkę, dlatego regularnie korzystam z możliwości odbycia treningu na siłownia zewnętrznych od firmy Fit Park, gdzie znajdziecie również urządzenia siłowni dla dzieci .
Jeśli chodzi o kartę multisport,to nie rozumiem dlaczego nie ma takiej informacji na stronie www. Dodatkowo informacje na recepcji są praktycznie zadne, osobiscie podjechalem nawet po pracy by sie dopytac jak wszystko wyglada, ale gosciu który wlasnie pelnil sluzbe nie potrafil odpowiedziec na proste pytania, lekko sie matal i nie koniecznie wiedzial o czym mowil... Silownia robi wrazenie, ale najwyzszy czas na zaktualizowanie info www.
siłownia ok strona www.masakra, Facebook tak sobie ale bez jakiejkolwiek motywacji pierwszy był ok po co było zmieniać nie rozumiem postpowania. Zero zainteresowania ze strony trenera, widziałem dietę koleżanki opracowaną przez trenera masakra jak można ustalać bilans kaloryczny bez wyliczenia jej zapotrzebowania z reszto nie widziałem aby pan ten posiadał uprawnienia dietetyka a poza tym w gablocie nie widziałem legitymacji instruktora a sam kurs nie czyni go profesjonalnym instruktorem może do rozpisania cykli ? się nadaje:)) jeżeli pytam się o skład suplementów zero wiedzy, mieliście gościa co to ogarniał to go zwolniliście pozdrawiam jak na razie to nie w tym kierunku idziecie .Ale życzę powodzenia.
czy są tu jakieś panie co chodzą do tej siłowni?? zastanawiam się nad zapisaniem i nie chodzi mi tylko o zajęcia dodatkowe ale o zgubienie paru kg na bieżni itp. Czy sprzęt jest dla kobiet ?? czy tj typowo jednak "męska" siłownia. Czy ogółem jest ktoś na sali co podpowie nawet jeślli chodzi o obsługę urzadzeń itd...dzięki za info
|Jeśli chodzi o stronę http://www.herosgym.pl w tej chwili trwają zmiany techniczne.Fakt trwają dłuższy czas,ale zamiennie jest fanpage o którym mowa wyżej i jest on jak najbardziej funkcjonalny,ale jeśli nie odpowiada potrzebom to dziękujemy bardzo za uwagi i prosimy w takim razie o informacje i propozycje zmian z których chętnie skorzystamy. ;)
Poprzedni fanpage był podłączony pod profil Trenera Grzegorza z którym zakończyliśmy współprace, więc teraz stworzony został fanpage który jest oficjalnym i prowadzonym przez pracowników Heros Gym za to odpowiedzialnych.
Zakończona współpraca z Trenerem Grzegorzem to sprawy kadr a nie sprawy tego kto lepszy kto nie. Kierujemy się przede wszystkim dobrem siłowni i klientów.
Obecny Trener Kamil jest osoba młodą i wykwalifikowaną. Do tej pory nie było skarg,ale i te przyjmiemy z pokorą.
Zażalenia do trenera Kamila zapraszamy rozwiązać bezpośrednio u niego.
Trener jest osobą dialogu.
Poprzedni fanpage był podłączony pod profil Trenera Grzegorza z którym zakończyliśmy współprace, więc teraz stworzony został fanpage który jest oficjalnym i prowadzonym przez pracowników Heros Gym za to odpowiedzialnych.
Zakończona współpraca z Trenerem Grzegorzem to sprawy kadr a nie sprawy tego kto lepszy kto nie. Kierujemy się przede wszystkim dobrem siłowni i klientów.
Obecny Trener Kamil jest osoba młodą i wykwalifikowaną. Do tej pory nie było skarg,ale i te przyjmiemy z pokorą.
Zażalenia do trenera Kamila zapraszamy rozwiązać bezpośrednio u niego.
Trener jest osobą dialogu.
W pełni popieram Panie i Panowie siłownia jest otwarta od roku wszystko co koledzy robią , robią z myślą o stworzeniu jak najlepszych relacji z państwem kadra się dociera dla ciekawskich zwolniłem się z powodu wyjazdu zagranicę jeżeli chcecie się o coś pytać trenera to śmiało ,,on tak może tylko strasznie wygląda, fecebook o siłowni był prowadzony z mojego profilu będąc zagranicą nie byłbym wstanie prowadzić go rzetelnie z prostego powodu , teraz zajmuje się tym nasza koleżanka i radzi sobie doskonale, naprawdę skupcie się na treningu w końcu po to przychodzimy na siłownie .Pozdrawiam i trenować, trenować i jeszcze raz trenować .
Moim zdaniem ćwiczenia na świeżym powietrzu to świetne rozwiązanie, dlatego wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić urządzenia siłowni dla dzieci . Idealne rozwiązanie, aby aktywnie spędzić czas na świeżym powietrzu.