Widok

SIŁOWNIA

Czy na karczemkach znajduje się jakaś siłownia? Jeżeli nie to gdzie najbliżej jakąś znajdę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Karczemkach siłowni nie ma. Najbliższe siłownie to fitness Leon na kartuskiej przy salonie Fiata, Tiger Gym na Szadółkach i Good Luck Club na Jasieniu, na wysokości kościoła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za około 2 tygodnie otwierają siłownie na Karczemkach ale jeszcze nie ma żadnej strony ani nic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie nad kwiaciarnią i kawiarnia ma być siłownia...fajnie by było jakby szybko ją otworzyli :)
Tylko zastanawiające jest to że nie ma żadnej nazwy ani strony internetowej czy też jakiś zapowiedzi o otwarciu. A z tego co się dowiedziałem od właścicielki to otwierają za tydzień bądź dwa
Super miejsce to fitness LEON koło Fiata. Atmosfera domowa, profesjonalne podejście. Polecam.
otworzą i zamkną jak LEWIATANA. Te lokale to ciekawa sprawa;-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Różnica jest taka, że lewiatan jest ( zresztą tego samego właściciela) całkiem niedaleko, poza tym jest netto, biedronka itp. a siłowni nie ma żadnej więc myślę, że jednak może jej się udać :)
jest jeszcze DOJO za naszą pocztą, wjazd obok wag, ul. Kartuska 377
Czy może ktoś napisać jak dany fitness club /siłownia ma sie nazywać ? Na jakiej ulicy ma sie znajdować ? i czy jest juz otwarta?
Jak juz widac i mozna sie przyjzec to sprzety sa poustawiane w lokalu, a lokal znajduje sie tuz nad zamknietym lewiatanem. Nie wiem, jak ma sie nazywac, kiedy ma byc otwarta ta silownia i czy to bedzie jedynie silownia, czy rowneiz pokusza sie o zajecia aerobowe. Slyszalam jedynie, ze na miejscu zamknietego lewiatana mial powstac Rossmann, ale to chyba jakas plotka wyszla z ust Pani sprzedawczyni z netto. Pozdrawiam!
sprzęty stoją tam bodajże od dwóch tygodni.
Ja info nt. Rossmanna usłyszałam od właścicielki tych lokali. Można podpytać w kwiaciarni lub kawiarni o tę siłownię, na pewno wiedzą :)
Nie jestem z karczemek. ale zokoloc doszły mnie słuchy o otwierającej sie siłowni i myślałem ze juz otwarte. Puki co zbieram energie.... i czekam do otwarcia...jak ktoś bedzie miał jakieś info to napiszcie .pozdrawiam
rozmawiałam z właścicielką kawiarni która będzie właścicielką siłowni :) powiedziała, że otwarcie będzie 4 stycznia, ma byc i silownia i fitness podobno karnet na cały tydzień na silownie + fitness ma kosztować 134 zł. no nic to czekamy :D
* karnet ważny od pon do niedzieli a ważny przez miesiąc :D
asiek ale zamotałaś:) karnet na miesiac za 134 zł. a otwatre od pon do niedzieli?
na ścianie budynku widziałem juz nazwe, chyba Heroes Gymn cos takiego
Otwierają 4stycznia o 10.00 tylko Ciekawe czy będą akceptowali kartę MultiSport?
trzeba podjechac...co by nie było i tak bede uczeszczał odpowiada mi lokalizacja:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry