Widok

SIŁOWNIA

Czy na karczemkach znajduje się jakaś siłownia? Jeżeli nie to gdzie najbliżej jakąś znajdę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZAPRASZAMY OTWARCIE SIŁOWNI GDANSK KARCZEMKI HEROSGYM.PL
OTWARCIE GODZ 10.00 STYCZEŃ SOBOTA /www.herosgym.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
złozyliśmy papiery niestety nie od nas zależy czy z nami podpiszą wspólprace
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy decyzja ze strony multisporta? Ile wejście jednorazowo? Będzie pomoc trenerska? Pani z kawiarni mówiła że będą na pewno akceptowali karty. A jak będzie potem z godzinami otwarcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak juz pisałem karty multisport nie zależne odnas dostałem jedynie informacje iz ze pozytywnie przeszliśmy rejestracje a decyzja zależy od zapotrzebowania i badania rynku i na razie tyle. wejście jednorazowe 20zł .1 mc cena 134. reszta na stronie www. godz otwarcia pon-piątku od 7-22 sobota 8-21 niedz 9-18 ale godziny otwarcia w soboty i niedziele jeszcze do uzgodnienia zobaczymy po rozmowach z przyszłymi klubowiczami . pozdrawiam grzegorz
bo w końcu my jesteśmy dla was, nie wszystkim dogodzimy, ale wasze zdanie i uwagi będziemy brali pod uwagę . otworzyli byśmy juz w grudniu lecz sprzęt nie dotarł na czas. pozdrawiam.
Jaki jest wasz adres www? Jakoś nie mogę was wygooglować.
http://www.herosgym.pl/
jestesmy tez na facebooku https://www.facebook.com/pages/Herosgym/573271256087465
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak siłownia??????? strona d....y nie urywa;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam/mam pytanie;czy będą zajęcia grupowe i czy jest planowane otwarcie sauny.Pozdrawiam i życzę powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno jutro tj.06.01 będą zajęcja na stronie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłem na dniach otwartych jest ok fajny sprzęt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam na otwarciu siłowni wraz z mężem ja osobiscie nie znam sie na tych maszynach ale wyglada to bardzo dobrze. Bardzo fajni panowie trenerzy podchodza doradzaja, byc moze tez bo to paczatki, ale jak narazie naprawde bardzo przyjemnie, bynajmniej dla mnie jako kobiety ktora jedynie na co chodzila to areobik prowadzonym przez panie. Osobiscie nie podoba mi sie strona jest na niej wszystko i nic troche chaotyczna no i starsza kobieta chyba cala wlascicielka strasznie glosna siedzaca za recepcja wyglada to komicznie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylem dzisiaj sprzet naprawde fajny. Wielka szkoda ze nie akceptuja multisport bo napewno bym chodzil. Ogarnieci trenerzy zwlaszcza ten starszy wymienilem kilka zdan o suplementach, treningach no i wszystko z glowa. Strona tragiczna foty jakiegos pabu podobno to jedna wlascicielka ale albo ma strone pub albo silowni no du.. nie urywa no i ta babka w grasonce za recepcja to wgl zwatpilem czy weszlem na silownie tragednia, jakas pomylka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zadziwiające, myślałam że na siłownie chodzi się żeby ćwiczyć, a nie oceniać panie na recepcji czy stronę internetową danej firmy....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Siłownia ok , ale brakuje mi rowerków i takiej platformy wibrującej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wydaje mi się. Siłownia to styl życia dla niektórych. Ważne jest wszystko. Czy jeśli treningi z trenerem to osobna pozycja w cenniku tzn.że nie można na bierząco się konsultować? Na każdej siłowni to było logiczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
mala szatnia jeden prysznic to jest minus a tak to ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
juz od 20.01 przeniesiemy panie do szatni na 2 piętrze jest większa i większa ilość szafek co do pryszniców niestety to była nasza bolączka ale taki projekt został zaakceptowany mamy tez miejsce przygotowane pod sałne ale tu stanął sanepit na drodze więc chcemy w zamian wprowadzić masaże . co do dodatkowych maszyn /rowerki/ wszystko w swoim czasie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Sauna a nie sałna... mięśniaki bez mózgu
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 11
Maszyny i cały sprzęt dobre jak najbardziej. Ja równie się cieszę że dorobiliśmy się siłowni na karczemkach. Co do trenerów ...pan kamil jak najbardziej pomocny itp, pan grzegorz troche mniej ale ujdzie.Widziałem że zajecia dla kobiet oblegane,mam nadzieje ze przyszłosci moze jakieś zajecia ze sparingu,myślę że nie ja jeden bym się ucieszył.A co do recepcji,ja tam biorę kluczyk,daję kartę i tyle,wesoła ekipa,może troche za,ale co tam.Przeklenstw do tej pory nie słyszałem,ani od chłopaków,ani od pan co tam są, bo chyba są dwie,na rano widuję też blondynkę która chyba często ogląda filmy,a co do tej rudej, uprzejma,co chwila coś przynosi chłopakom i ma problemy z otwieraniem drzwi hah,chociaz ten kolor włosów bym jej zmienił. Jeśli szefostwo czyta to pomyślcie o zajeciach dla Panów i może innych godzinach otwarcia w niedziele.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry