Widok

SIŁOWNIA

Czy na karczemkach znajduje się jakaś siłownia? Jeżeli nie to gdzie najbliżej jakąś znajdę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I "Sanepid" nie "sanepit"... w przerwach od ćwiczeń warto sięgnąc do słownika drodzy Państwo :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
ostatnio zauważyłem ze woda w dystrybutorze jest płatna...50 gr za kubek..?? ktoś chyba kawał sobie zrobił, jeśli nie to żal...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko, spoko, jeśli właściciel będzie zachłanny to zaraz sam będzie ćwiczył.... ........Idzie wiosna, ludzie ruszą na rowerki, plażę, urlopy. Jeśli z tą wodą to prawda to miła zachęta;-)))
woda w dystrybutorze jest przeznaczona i bezpłatna gdy chodzi o rozrobienie suplementów a jeżeli jest przelewana w butelki jest płatna jak każda inna gratis jej nie dostajemy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o plaże to tam także darmowej wody nie dostaniemy!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale darmowe siłownie na trawie już tak lub w pasie nadmorskim urządzenia do ćwiczenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to co to za klienci co przychodzą bez własnego picia??? Jadąc na rower, czy idąc biegać też biorę własną wodę ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy zapowiada się ze bedziecie obslugiwac karty multisport ?
dlaczego na waszej stronie internetowej nic nie dzieje...?? czemu tam nie ma forum? na poprzedniej stronie widziałam ze na początku była..... kilka negatywnych komentarzy i juz zrezygnowaliście z takiej zakładki??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie, kiedy będzie można skorzystać z karty Benefit?
czy jest już na karte beneficjenta ?
No właśnie, już obowiązuje Benefit?
Co z kartą benefit ? Czy już można a jak nie to od kiedy bedzie można?
właśnie
trener grzegorz mówił mi ze pogada z dyrekcją o dniach otwartych i o tańszych karnetach przez sezon letni. Powodzenia i dziękujemy za inicjatywę fajnie by było gdy by panu ten pomysł zaakceptowali, popieram takie pomysły widać ze mu zależy .Latem zawsze gorzej aby do września.pozdrawiam Anna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że to nie jest problem drogich karnetów...chciałam tam chodzić ale idea jednego wspólnego pomieszczenia siłowni i cardio nie przekonuje mnie:-( do tego jak się robi ciepło ciężko chodzić na siłownię jak można jeździć na rowerze rolkach czy biegaćB-) to jest wyzwanie dla każdej siłowni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ci co chcą wchodzić na kartę Multi sport muszą zgłosić na stronie benefitu nowego partnera. Im większa ilość takich zgłoszeń tym większa szansa że będziemy wchodzić na tę kartę.
Ja już zgłosiłam, poproście też znajomych żeby to zrobili to może coś razem zdziałamy.
Pozdrawiam
Hip hip hurrrrrra!
Od 16go czerwca będzie Benefit tu działał :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak jest
Jeśli chodzi o kartę multisport,to nie rozumiem dlaczego nie ma takiej informacji na stronie www. Dodatkowo informacje na recepcji są praktycznie zadne, osobiscie podjechalem nawet po pracy by sie dopytac jak wszystko wyglada, ale gosciu który wlasnie pelnil sluzbe nie potrafil odpowiedziec na proste pytania, lekko sie matal i nie koniecznie wiedzial o czym mowil... Silownia robi wrazenie, ale najwyzszy czas na zaktualizowanie info www.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry