Widok

SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byłem (pierwszy i ostatni raz ich pseudogościem) skandalcznie potraktowany w w/w restauracji. Nasze zamówienie było przyjmowane 3 krotnie (za każdym razem przez inna osobę), napoje podane zostały po 20 minutach (3 sztuki kazdy oddzieonie) zamówienie nie zostało zrealizowane przez ponad godzinę, na delikatne zapytanie co się dzieje zostalismy zbluzgani przez włąścicelkę restauracji (jakim prawem się pytamy, są wazniejsze rzeczy niż nasze jedzenie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wyrzuceni za drzwi, przed restauracją właścicleka szarpała moją żonę trzymającą 2 lenie dziecko na rekach i nakazywała powrót i "zeżreć" to co zamówiliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nie oddaje chamstwa jakie tam spotkaliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Restauracja Da Vinci kategoria: Restauracje
obsługa: 1

menu: -

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie,
Nasza restauracja , uważana notabene przez Naszych Gości z całej Polski , za jedną z najlepszych w trójmieście , przyżądza dania bez użycia pół produktów , tak więc w momencie zamówienia konkretnego dania(W Pana przypadku był to łosoś casalinga i polędwica w sosie gorgonzola) wszystko jest przygotowane "od ręki" przez naszych kucharzy i czas oczekiwania wynosi około 25 minut . W/w sytuacja miała miejsce w chwili kiedy cała restauracja była zajęta przez Gości tak więc z przyczyn , które podaje wyżej czas oczekiwania wydłużył się do około 35 minut , wówczas zapytał się Pan ile jeszcze czasu mają Państwo czekać i na moją opdpowiedż ,że jeszcze chwile(Państwa dania były już nakładane) ,zaczął się Pan awanturować i podniesionym głosem głośno komentować "jakaż to wielka niegodziwość Pana spotkała" . Na moje prośby o spokój i zapewnienia ,że za moment otrzyma Pan zamówione potrawy ,reagował Pan jeszcze bardziej złośliwym i głośnym zachowaniem , wprowadzając tym w zażenowanie i zakłopotanie Gości przebywających wówczas w restauracji ,wśród których byli między innymi znani trójmiejscy lekarze.Nie mogąc dojść z Panem do poruzumienia nakazałam Panu opuszczenie restauracji po uprzednim uiszczeniu rachunku równierz za potrawy , które były już gotowe , gdyż Pana zachowanie ,skądinąt pasująjce do budki z kebabem a nie restauracji ,zakłócało spokój reszcie Naszych Gości , którzy dopiero po opuszczeniu przez Pana restauracji , mogli w spokoju zjeśc swoje posiłki.
Jeżeli chodzi o sprawe związana z obsługą to zamówienie było przyjmowane dwukrotnie:najpierw napoje które został podane po pięciu minutach razem ,z uwzględnieniem życzenia Pańskiej żony dotyczącego przelania napoju dla dziecka do butelki, a pózniej zamówienie na jedzenie , które przyjeła kelnerka lepiej znająca menu(gwoli ścisłości były wówczas tylko dwie kelnerki , a nie trzy jak Pan sugeruje).
Jest mi niezmiernie przykro ,że reszta Gości musiała być świadkami mojej reakcji i wyrzucenia Pana z restauracji , gdyż prowadząc przez 15 lat restauracje uważam ,że dobro gości jest najważniejsze ale nigdy nie pozwole na takie chamskie i prostackie zachowanie w mojej restauracji.
Uważam więc za śmieszne Pana pomówienia i próbe oczernienia mojej restauracji , która jak ulał pasuję do Pana gróżb wypowiadanych podzczas opuszcania restauracji , że "jescze was załatwie".
Drodzy Państwo w/w opinia obrazuje nam jak można przekolorować zdanie na temat restauracji.
Dziękuję Państwu za wszystkie opinie zarówno te dobre jaki i negatywne ale pisane szczerze i zapraszam do restauracji aby osobiście przekonali się Państwo jaką klasę reprezentujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry