Widok

SKLEP ZERO dla uchodźców

Dziś w Galerii Madison w Gdańsku p.1 zostanie otwarty SKLEP ZERO dla uchodźców. Wszystko za zero. Otwarty od pon do sob 12-18. Ubrania, buty pościel, inne.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego obrażasz Polaków w ich własnym kraju Szaszka?

I my was mamy kochać? Za co?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzyma, mnie nikt za dach nad głową nie zapłaci, muszę ciężko pracować na rachunki.

Nie dość, że muszę płacić "alimenty+" na nieswoje bombelki i opłacać kupno głosów wyborczych niepracującej patologii, to teraz mi jeszcze dokoptowali ukraińską rodzinkę do wydatków.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dlaczego urządzić? To to są uchodźcy ekonomiczni

Czy wojenni? Zaraz dostaną zapomogi od morawieckiego, a punkty dla uchodźców mają obowiązek ich przyjąć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hahaha

Polaków nie muszą obrażać żadne saszki, skutecznie robią to sami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kościoły

A Kościoły gdzie są otwarte dla ludzi z Ukrainy , przecież tak miłują bliźniego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale twoj dziadek być może

Zamykał Żydów w stodole i podpalał. Nasz naród lepszy nie jest, wiec zanim innych wytknięta palcem, przyjrzyj się własnej historii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zmień pracę

Chyba że taki z ciebie fachowiec, że nikt nie przyjmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czuje się uchodzca i do tego kobieta w ciele mezczyzny. Jestem jutro na otwarcie. Lepiej zeby nie dyskryminowac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

U mnie w sklepie trzeba płacić za produkty a i tak niektorzy Ukraińcy biorą je za darmo od kilku lat.

Taki naród...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla nich wszystko a dla nas wyższe podatki, pensje w miejscu. I żyj ... Śmiech na sali
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie mam nic przeciwko pomocy.. ale roi się od uchodźców. Rozumiem, że uciekają że swojego kraju przed wojna, szukają schronienia. Ale czy to na prawdę potrzebuje aż takich akcji ? U nas ludzie nie mają co jeść, ledwo sami wiążą koniec z końcem. Mam tylko jedno pytanie , czy ktoś by nam pomógł w taki sposób ? Dodam, że osoby będące z Ukrainy ( niektórzy) zero wdzięczności.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

To takt. Nasi politycy dali nam ostatnio "w pysk" .

Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Są rejony w Polsce gdzie bieda piszczy, tysiące dzieci są wykluczone z systemu przez zdalną edukcję, mnóstwo rodzin poniżej progu ubóstwa a tu nagle prawie milion wolnych mieszkań mają samorządy dla uchodźców. A co z ludźmi, którzy ucierpieli w nawalnicach w Polsce przed tą inwazją na Ukrainę? Oj niedobrze się dzieje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry