Widok

SKLEP ZERO dla uchodźców

Dziś w Galerii Madison w Gdańsku p.1 zostanie otwarty SKLEP ZERO dla uchodźców. Wszystko za zero. Otwarty od pon do sob 12-18. Ubrania, buty pościel, inne.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale co cię interesuje czy zdradza. Taki ateista, a nos w sos wtyka. Niech sobie zdradza co drugi dzień, z kim ma ochotę. Ubywa ci przez to? Albo, że sąsiadów obgaduje
Ubyło ci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, żeby dostać się do lekarza graniczy z cudem, jak zapłacisz wizyta za parę dni .. paranoja

A może Ty trochę więcej poczytaj o histirii Polski

No chyba, że jesteś Niemcem, to zgadzam się, że twój dziadek palił ludzi w stodole
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A korona

Może warto sobie przypomnieć o maseczkach połowa Ukraińców bez masek bez testów fu. C. K. Zaraz kraj przez nich padnie bobttzeba pomoc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ich waluta rąbnęła do zera???

Haha. Spójrz sobie na kursy, jak ładnie się umacnia. To jest ogólnodostępna informacja, poki co bez cenzury. Tylko złoty i rubel mają permanentne spadki. Teraz sobie odpowiedz kto tam tak ładnie finansuje tą ukrainkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak myślą tylko bezduszne, mało inteligentne wiesniaki. No i to część wojny informacyjnej rosji pisać "tak myślą Polacy". Nie myślą. Chcą pomagać

Mi to rybka, to nie ja mam 10 przykazań przestrzegać, hipokryto:)

Najwyraźniej nawet nie znasz ich treści, panie katolik.

Kpina przecież, nam też jest ciężko żyć nietrzeba wojny ja czekam 3 lata ponad na mieszkanie socjalne i nic a oni odrazu dostaja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sklep zamkniety

Sklep będzie otwarty dopiero od poniedziałki 21.03,wbrew temu co piszą na Fb
do góry