Widok

SKM Śródmieście

Pociag na torze, który miał na tablicy odjazd 8:38 odjechał o 8:30, a pociag który stał na torze z odjazdem na tablicy 8:30 (do którego wsiadali ludzie) został. Zero komunikatów, że system jest postawiony na glowie. Czy zarządcy SKM są normalni?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś tu nowy?

Jeśli tak to polecam zakup auta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kim jesteś że tu zarządzasz kto co może? Po co piszesz? Idz do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy SKM to dobrze dzialajaca firma? Nie przecież.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W dobrze działającej firmie takie rzeczy się nie zdarzają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A na końcu tekstu jest pytanie: czy zarządcy SKM są normalni? Więc odpowiadam: ja nie wiem czy są więc zadzwoń lub napisz do skm i się dowiesz. A nie tutaj żale wylewać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zawiadowca

Bo do tego 8:38 weszli klienci w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Dlatego odjechali wcześniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pociągach przed 8:30 tablice się zmieniły.

To wina pasażerów że nie sprawdzili. Dodatkowo pasażerowie wiedzieli pociąg z którego peronu odjeżdża jako pierwszy .

To nie są pociągi na sybir tylko komunikacja publiczna i trzeba trochę pomyślunku. Ludzie to nie bydło i nie jest przesadą wymaganie od nich myślenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie, pusty pojechal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oni tam w SKM mają teraz komputer. Mogą pisać na tablicach co chcą, komputer i tak się pomyli przy dodawaniu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To wina obu motorniczych ze nie sprawdzają tablic, w końcu to ich firma, ich odpowiedzialność. Ten który miał 8:30 i nie odjechał o 8:30 powinien mieć zablokowane drzwi do czasu aż tamten błędnie oznaczony odjedzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przeczytaj raz jeszcze, on nic od ciebie nie chce, tylko informuje o kuriozum. To krótki tekst.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro nie wiesz, to siedź cicho inteligent.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tego nie wiem, ale zadzwoń, napisz i się dowiesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry