Widok

SKM Trójmiasto

W dniu dzisiejszym 18.06.2024 w pociągu podmiejskim SKM między stacjami Gdańsk-Stocznia a Gdańsk-Politechnika około godz.13:07 doszło do niecodziennego zdarzenia które mogło mieć bardzo tragiczne skutki w wyniku tego wybryku.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieniasy

Cieniasy. Jechać po zewnętrznej stronie to każdy potrafi. Niech spróbują po wewnętrznej od strony torowiska.
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 20

i ewidentnie widać efekty... dlatego teraz na chleb mówisz wieszak
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Awaryjne hamowanie w takim przypadku tylko by pogorszyło sprawę.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozrywka rodem z Soweto.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie do końca, ludzie byli bardziej ostrożni ale na to miał wpływ to co się działo w kraju przede wszystkim pod katem politycznym, i ludzie byli inteligentniejsi chcieli się edukować rozwijać, teraz młodzież chce tylko mieć najlepiej się sprzedać w necie na OF i robić z siebie gwiazdę. TV promuje głupotę tupu wyspy bananowych dzieci, które przekazuje ogólnie aby oszukiwać i przez to znajdziesz się w top ten bogatych ludzi eh niestety rośnie nam pokolenie półgłówków
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 10

Najwyżej ich przewieje, ale zapobiegawczo założyli czapki więc nic im nie będzie.

Będą bogaci bo filmik będzie miał miliony odsłon.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 34

Wydaje mi się, że głupota ludzka raczej jest niezmienna, tylko dostosowuje się do aktualnie panujących warunków i dlatego przejawia się inaczej niż kiedyś.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale

widzisz ze skoro wypisales te wszystkie rzeczy, to znaczy ze jestes tym zainteresowany, czyli sam jestes mniej inteligentny? Ja nie mam zielonego pojecia co to wyspy bananowych dzieci, OF, czy przekaz dotyczacy oszukiwania. Widzisz to co chcesz i czym sie otaczasz, algorytmy w internecie jedynie pomagaja w przedstawieniu tresci, jakimi sie interesujesz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

10 lat temu też robiliśmy takie wybryki i to jechaliśmy z Rumi Janowa do chyloni
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 19

Dobrze?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

maszynista patrzy do przodu czy innych półgłówków nie ma

aha no i pokaż mi lusterka w jednostkach,
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czego to nie zrobią

Dla punktów internetowych.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nice! Żyjcie tak aby nie żałować! Malkontentów nie pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 21
do góry