Widok
SKM kursuje nieregularnie
Wstrzymany ruch pociągów w obu kierunkach na stacji Wejherowo z powodu awarii sieci trakcyjnej. Awaria może potrwać kilka godzin.
więcej
więcej
P.s. Masz racje przepraszam, nie powinienem był tak do Ciebie mówić. Miałem ochotę kogoś pozaczepiać tak dla sportu, nie ze złośliwości, twoj komantarz rzucił mi się w oczy- miałem wrażenie ze tez jest w zaczepialskim tonie (może błędne). Jest mi głupio ze napisałem taki buracki komentarz.. mogłem to inaczej sformułować bez zbędnego chamstwa, przeraszam
Jak to dobrze że w rumi jest dworzec i można tam poczekać. UPS nie ma idi ci zrobili bibliotekę zamknięta w niedzielę-brawo
Samorządowi wandale zniszczyli ważny element miejskiej infrastruktury jakim był dworzec kolejowy zamieniając go w kuriozalną papierową bibliotekę gdzie dzisiaj wszystko jest cyfrowe i w internecie. Niestety pasażerowie nie mogą się ogrzać w internecie gdy jest awaria skm- wygląda że rumia sciga się z gdynią w którym mieście rządzą więksi idio ci. Biblioteka zamiast dworca, urząd miasta w spleśniałych barakach, dzwony kościelne przez głośniki- rumia ma mocne argumenty- walka trwa.