Widok

SKM opóźnienia pociągów

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieję, że ktoś kiedyś wreszcie pogoni to dziadostwo z pomorskich torów. Gdyby jeździły tu niemieckie koleje, byłoby bezpieczniej, szybciej i taniej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Infolinia SKM do niczego!!!

Podziękowania dla dyrekcji SKM za infolinię do niczego. Dzwonisz, czekasz, nawet jest info, że rozmowa nagrywana i w odpowiedzi na pytanie, o której będzie pociąg słyszę, że są opóźnienia i łaskawa Pani nie będzie co chwila tego sprawdzać. Mamy czekać... zlikwidujcie ten etat, bo generuje koszty.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ty zatrudniałes i nie ty będziesz zwalniał. Czekaj grzecznie,gazetę kup.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

napisz skargę pisemną

z godziną połączenia, jesli nie pamiętasz imienia i nazwiska. o ile wyzej na stołkach sami pisowi, to niżej plebs i takie zachowania należy karać, w końcu nie robi tego, za co jej placą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Chyba nigdy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak się zmieni zarząd skm
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz SKMka w kierunku Gdyni opóźniona o bagatela 15mimut. Też nienawidzę że jesteśmy zakładnikami tego kur**twa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego jakby ktoś nie zauważył to właśnie SKM spektakularnie uwalillo kolejna dotacje na pociągi i nowych nie będzie. Ale spoko są przecież super extra składy wyprodukowane za czasów związku radzieckiego. Życzę sobie dnia żeby ktoś z SKM w końcu odpowiedział za niegospodarność
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Narzekacie ale potulnie wsiadacie i jeździcie dalej

Tak to lepiej nie będzie, tylko głosowanie portfelem coś zmieni. Przestańcie korzystać z tego reliktu, ja już od dobrych paru lat dałem sobie spokój.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nigdy dopoki SKM jezdzi

Codziennie opoznienia. powinno im się zabronić wozić ludzi!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przypominam ze spoznienia spowodowane

Są przez remonty które sprawia że później będzie lepiej. Ile wam można to samo powtarzać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Normalnie juz bylo, 15 lat temu jezdzilam na studiach, przez 5 lat pamietam moze 5 awarii. SKM kursowala wtedy w godzinach szczytu co 5 min a miedzy 12 a 14 co 12-15minut.

Kpina to skromnie powiedziane

Naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie organizacja skm. Okej remonty... Ale są mądre głowy, które rozsądnie to powinny planować. Trasa wg rozkładu 30 minutową trwa godzinę... No litości. Ani dotrzeć do pracy, ani na spotkanie, nic....

Ja juz nie wiem czym mam jezdzic do roboty do Gdanska

SKM - ciagle spoznienia, K - ciagle spoznienia, 171 - ciagle spoznienia, samochod - korki, na rower juz nie ta pogoda gdy pada, poza tym daleko, podobnie z hulajnoga

Nigdy nie będzie normalnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

xd

ludzie musza dojezdzac na uczelnie i do pracy, nie moga ot tak zrezygnowac z nieztety jedynej formy dojazdu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry