Widok

SKM opóźniony pociąg

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto najpierw doczytać co się publikuje.

Jeżeli jest awaria rozjazdu to logiczne jest, że pociąg nie pojedzie, bo maszynista nie dostanie zgody na przejazd.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powinni konkretnie podawać powód a nie zaslaniać się wieczną usterką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pasażer

U nich zawsze są awarie, problemy, kosmici czy inne plagi egipskie. Od kiedy pamiętam, a będzie to ze trzy dekady, NIGDY nie było tak jak być powinno. Co zima, to ta sama amba i te same cyrki. To jak z naszymi drogowcami, zima ich zaskakuje, choć od stuleci nie chce być w innym okresie, a kalendarze są wszędzie. Dramat. SKMki odwołane, a przystanek od startu mają opóźnienia po 10 minut. Jestem ciekaw czy ktokolwiek rozlicza w tym burdelu kogokolwiek czy wszyscy tylko poklepują się po plecach.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ściema stare zdjęcie nie ma pociągów do wrzeszcza

Bzdura
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Widocznie coś zamarzło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ufff

Na szczescie znow jakas awaria a juz myslalem ze od 12 grudnia bede musiał jezdzic punktualnie. Nie dziękujcie. Staramy sie dla Was codziennie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lata temu jeździłem do szkoły SKM i nie było opóźnień. Ale to było za czasów wyklętej PRL.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

W rozkładzie nie ma ale jeżeli są mocno opóźnione to czasami skracają im bieg i zawracają.
Przykładowo jeżeli ma dojechać do śródmieścia ale we wrzeszczu jest opóźniony o 20 min a trasa wrzeszcz-śródmieście to 10min, jeżeli zawrócą go do wejherowa/gdyni to jedzie jak w rozkładzie. Taka sztuczka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

My na drogach każdego dnia mamy opóźnienie "ponad 30 minut"

A wy płacz jak wam skm się 10 minut spóźni XDDD Słoma z butów wystaje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Czy znajdzie się w końcu ktoś kto zrobi z tym porządek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby nie ma, a tu proszę, jednak jest. Taka magia na SKM. Na zdjęciu tablicy na dole jest data i godzina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś ci każe stać w korku? Przesiądź się na SKM i weź udział w losowaniu opóźnienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale zostaw samochód i wybierz się zbiorkomem...

No i komu chcecie wcisnąć ten kit? Kto z czystym sumieniem poleca wybieranie się gdziekolwiek na czas komunikacją miejską? Dzień w dzień opóźnienia i awarie - ok, ja rozumiem, są to pojedyncze przypadki w przeciwieństwie do przytłaczającej ilości sprawnie wykonanych kursów, ale znam swoje szczęście i nie będę ryzykować spóźniania się do pracy na rzecz ekologii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Edek siwy

Ja jestem bezrobotnym, siedzę w chacie i mam gdzieś korki i spóźniające się kolejki SKM.

SKM to porażka

Wzywam Zarząd

Do dymisji natychmiast!!!! Dosyć tego syfu

Co to za aplikacja pokazująca opóźnienia?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry