Widok

SKM raz tylko do Wrzeszcza, raz do centrum

Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego te SKM tak dziwnie jeżdżą raz do Wrzeszcza a raz do Śródmieścia ???? Powalone to jest człowiek normalnie do domu dojechać nie może!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo pasażerowie którzy wzięli rower na spacer żeby przewieść SKM decydują dokąd pojedzie
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 58

Zawsze było tak, że rowerem się jeździ a nie wozi komunikacją
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

Zawsze też było że się jeździ komunikacja

A nie korkuje drogi autami
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

powiedz to samochodom na promach i każdemu o sprawnych nogach poruszającemu się samochodem, mistrzu ciętej riposty.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może coś mądrego byś wymyślił czy nie da rady
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

żeby one jeszcze jeździły co 4 i co 20 min a zupełnie losowo - z opóźnieniami rzędu 3,5 czy 8 min
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mur oporowy jest robiony między Politechniką a Wrzeszczem dlatego jeżdżą jednym torem. Tor w kierunku Gdyni jest zamknięty do 10 grudnia a co dalej to zobaczymy czy się nie przeciągnie jak wszystko :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

To owoc współpracy SKM z totalizatorem sportowym w kwestii tworzenia rozkładów jazdy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak to wygląda. Już nawet nie próbuję trafić w konkretną sztukę. Idę na chybił trafił, bo tak też jeżdżą.

Było tak jak teraz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W stronę Gdańska na moje oko jeżdżą co 25 minut. Nigdy nie jeżdżą w takcie co 4 min. Codziennie jeżdżę do pracy skm i jak wracam z Sopotu nigdy tak nie jeżdżą jak w nagłówku tego artykułu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jesli kolejka przyjedzie 30min spóźniona to tak jakby ta następna przyjechała normalnie" - to nasza dewiza.
Pozdrawiamy
Zespół SKM

To jest takt ze Środmeiścia do Gdyni - np. rano mam SKM 6:00, 6:06 i 6:28. Ale z Gdyni do Wrzeszcza już bardziej regularnie, co 8-10min
do góry