Widok

SKM w Gdańsku Głównym - komunikat ...

SKM w Gdańsku Głównym - komunikat nadawany w pętli w kolejce jadącej do Śródmieścia (dosłownie): "następna stacja - Gdańsk Śródmieście, pociąg skończył bieg, proszę wysiadać". Wiadomo o co im chodzi? Sprzedali mi bilet do Gd. Śródmieście więc czemu pociąg muałby skończyć bieg G. Głównym? Czy to tylko taki bełkot który należy ignorować?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ignoruj wszystko

Ja tak zrobiłem i na Oruni wylądowałem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pociągiem SKM...

Podróż w czasie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykle tak jest

Jest to bełkot, nie ma co się denerwować
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie przejmuj się

w SKM to normalne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie wątpliwości...

Kolega przyjezdny?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to zbrodnia?

Może mu się wehikuł zepsuł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzi o to ze konczy bieg na SKM Srodmiescie i tam masz wysiadac
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pasażer

Tak to jest jak Ci co ustawiają nie znają języka polskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wez taxi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

System Informacji Pasażerskiej SKM-T działa prawdopodobnie w oparciu o sbl

Jak kiedyś wyświetlacze peronowe. Przez to nie pokazuje precyzyjnie danych i potrafi ,,zgubić łańcuch,, przystanków oraz zbyt wcześnie uruchomić komunikaty końcowe. Gdyby SKM zdobyła fundusze na system oparty o GPS lub GSM R byłoby lepiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma szans. Zepsute drzwi naprawiają kilka tygodni. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Struk i Bekham

W skm nawet tak prozaicznej rzeczy nie potrafia ustawic. Czy dodac symbolu samolotu do tablicy kierunkowej. Zatrzymali sie w latach 60tych, nawet tabor ten sam. Tu powinni otworzyc muzeum kolejnictwa. Ale w duzej czesci winny jest marszalek Struk i jego podwladny, przynajmniej jak chodzi obobsluge pkm to mial wybor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miał i nie zdecydował się wybrać?

Skoro na PKM masz dwóch przewoźników, to gdzie widzisz problem? Na obsługę zadań są przetargi i jakoś inni przewoźnicy nie startują!!! Może trzeba ich do tego zmusić? A może ty wystartuj w przetargu! Każdy pasażer chciałby zmian na lepsze, ale obecny opór materii jest ogromny. Nawet SKM nie jest szczęśliwa z sytuacji, w której mając zagwarantowane środki na tabor nie ma własnych na wkład i nie ma chętnych na produkcję! UMWP tak samo nie był w stanie zamówić nowych pojazdów!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

altanators

ja to rozumiem tak, ze na srodmiesciu konczy bieg i wtedy prosze wydupcać z dyliżansu. trza było śmigać dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry