Widok

SKM zepsute i tuszuje awarie

Znowu problem z SKM. Jak codziennie - podróż na 20 minut trwa ponad godzinę... W dodatku zauważyłem, że kasują na swoim profilu FB wszystkie informacje o opóźnieniach, zostawiając tylko te z dzisiejszego dnia. Przecież to jest śmianie się ludziom w twarz. Kiedy ktoś z tym coś zrobi? Przecież to jest śmianie się nam obywatelom w twarz... Niech ktoś zareaguje, ktokolwiek: media, prezydent, rada???
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ktoś ma zareagować?

A Ty nie możesz? Wyślij tę informację wraz ze screenami do kilku redakcji. Nie zapomnij o dużych stronach humorystycznych, aby to zyskało rozgłos.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

no niestety

władzom miasta zależy, by zbrzydzić nam zarówno komunikację prywatną jak i publiczną
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mal

Nudne te info. O codziennych problemach SKM. Zmieńcie temat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie rozumiem tej flustrwcji. SkMka od kiedy pamiętam nie jeździła zgodnie z rozkładem. Po co wylewanie żali tu na raporcie codzienne te same problemy. Ja nie jezdze skmką a już od lat wiem że nawet jak będę musiał jechać to godzine zapasu trzeba mieć bo różnie to z nią bywa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

To jest kpina

Złom, niekompetencja, nieudolność. Przestałam bilety kasować bo to nie powinno być płatne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak się traktuje plebs

Bo przecież plebs korzysta z SKM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Plebs, to musi sam kierować swoim pojazdem

szlachta jest wożona
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Niech ktoś zareaguje, ktokolwiek: prezydent, rada?"

Jaki prezydent? Duda, Karnowki?
Jak rada? Naczelna, Regionalna, nadzorcza?

A co jakikolwiek prezydent ma do gadania w sprawie prywatnej firmy przewozowej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Opinia

Ja Jeżdżę Tylko Polregio A Nie Byle Jaką Skm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czego nie rozumiesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obwidnica

Gdyby oddano S6 TK 1,5 roku temu zgodnie z terminem czyli w 2021 to dzisiaj nie było by korków na OT.Mamy koniec 2022 i ci w GDDKiA z Gdańska nie wiedzą kiedy będzie przejezdna a może nie wiedzą że taka droga TK z Gdyni do Bożegopola powstaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może by tak papież zareagował ?

cicho, nie mów bo się jeszcze zorientują ci wszyscy co jadą skm

i się zrobi ciasno w regio a tego przecież nikt tu nie chce, niech sobie czekają na tym mrozie sierotki żeby jechać ponad godzinę spóźnioną i przepełnioną skm z Gdyni do Gdańska, tak lubią najwyraźniej więc nie zmieniajmy ich zwyczajów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co mają władze miasta

do SKM-T.67% udziałów w firmie ma pkp-pis

No nie wiem

Cieszę się ze jestem plebsem. Mam dwa mieszkania, splacone pieknie wyposazone, jeżdżę na wakacje co najmniej 2x w roku, stac mnie na wiele rzeczy, mam prawko i jeepa i czasem jeżdżę skm. Niestety zgadzam sie... Sprawa skm powinien sie ktos zająć... To jest nieludzkie i hanbiace traktowanie ludzi... Dzis jechala ze mna Pani ktora miala sie stawic w szpitalu o 7:30... denerwowala się i sie spoznila. Podobnie jak ludzie do pracy... Straszna bezkarność....dla osob decyzyjnych w skm... Wiedzą ze nikt im nic nie zrobi... Przykro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta, regio ze Słupska do gdyni też wiecznie spóźnione. Powrotne o 18:13 z Gdyni też potrafi po 20 min odjechać. Dziękuję bardzo za takie atrakcje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry