Widok
SKRADZIONO SAMOCHÓD
Witam w nocy z dnia 22.06.2012 na 23.06.2012 skradziono volkswagena t4 z ulicy Kartuskiej. Samochód był białej barwy cały oszklony, na 17' calowych felgach, miał on także drewnianą kierownicę, nadkola miał zamalowane srebrnym sprayem, na drzwiach bocznych (przesuwnych) od strony pasażera po całej długości miał szary pas. Tylna klapa była otwierana do góry, klosze od kierunków były czarne (zadymione) a nie tak jak w większości pomarańczowej barwy.
Wiem że to tylko samochód ale jest to taka rzecz do której można strasznie się przywiązać, tak jak człowiek potrafi przywiązać się do zwierzęcia tak ja bylem przywiązany do mojego samochodziku. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu jego. proszę o kontakt na e-mail (vw_t4@onet.pl) lub telefonicznie pod nr. 513734494. Z góry bardzo dziękuje nawet za najmniejszą pomoc.
Wiem że to tylko samochód ale jest to taka rzecz do której można strasznie się przywiązać, tak jak człowiek potrafi przywiązać się do zwierzęcia tak ja bylem przywiązany do mojego samochodziku. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu jego. proszę o kontakt na e-mail (vw_t4@onet.pl) lub telefonicznie pod nr. 513734494. Z góry bardzo dziękuje nawet za najmniejszą pomoc.