Widok

SŁABIUTKO

Za pierwszym razem przyszedłem z bolącym zębem. 10 minut po umówionym terminie p. dr zapytała, czy dam jej jeszcze 5 minut. Zgodziłem się i pani pojawiła się powtórnie pół godziny później. Cóż, trudno jest wybrzydzać, kiedy boli. W czasie tej wizyty był zgrzyt: próbowano zrobić mi RTG niewłaściwego zęba (wg asystentki p. dr podała jej złe numery zębów).

Za drugim razem po 45 minutach w poczekalni wszedłem do pokoju zabiegowego zapytać, kiedy doczekam się umówionej wizyty. P. dr zrobiła wielkie oczy, na co asystentka powiedziała jej "tak, tak". Jeszcze tylko kolejne 20 minut i poprzedni pacjent zwolnił fotel. Później p. dr pracowała w wielkim pośpiechu.

Mimo wszystko umówiłem się na trzecią wizytę. Tym razem tylko 10 minut opóźnienia. Niestety w czasie leczenia zadzwonił prywatny tel. komórkowy p. dr, który to p. dr chwyciła w rękawiczkach, których potem nie zmieniła (dla niezorientowanych: klawiatura tel. komórkowego jest tak samo brudna i niehigieniczna jak będące w obiegu pieniądze).

Za czwartym razem to ja spóźniłem się 10 minut. Oczywiście w fotelu, który miałem zająć, siedział inny pacjent. Po kolejnych 5 minutach oczekiwania (łącznie to już 15) wyszedłem bez słowa.
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 3

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 24
Normalnie nie wierzę Spędziłem w tym gabinecie wiele godzin i zawsze było super a już napewno nie mają problemów z higieną Panią doktor robiącą wielkie oczy uwielbiam jest najfajniejszym dentystą jakiego znam i tylko jednego nie rozumiem jak można wyjść po 15 minutach czekając 5 bo spóżniłem się 10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry