Widok

SM Rozstaje super

mieszkam na Leszczyńskich 5 od ostatnich lat poprawa na lepsze place zabaw czyściejsze a wcześniejsze kradzieże w piwnicach się skończyły i przysypianie bezdomnych na klatce a to chyba dzięki naszemu Panu co sprząta u nas.
Można by na wszystko narzekać ale mam znajomych co mieszkają gdzie indziej w innych spółdzielniach i Rozstaje przynajmniej w moim mniemaniu jest wzorcowe
Weżmy też pod uwagę że w zimę naprawdę jest odśnieżane a nie to co na starym mieście lub we wrzeszczu to trzeba sobie rozdeptać drogę i uważać by nie złamać nogi
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

prowizje i opłaty: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam wrażenie że ten wpis nie jest do końca prawdziwy . jest to temat wyrywkowy dot, tylko pewnej klatki ? moim zdaniem trzeba spojrzeć przez pryzmat całości SM. - "Rozstaje " jak ...
wyłania się obraz - niegospodarności - kumoterstwa -ciągłych podwyżek czynszu - i.t.p.
żywię głęboko nadzieje że nowy zarząd to zmieni !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Coś chyba nie do końca jest super. Na Meissnera jest brudno - śmieci walają się tygodniami po trawnikach, klatki schodowe są brudne. Schodki do piwnicy od remontu, chyba z półtora roku nie były nawet zamiecione przez Panią sprzątającą. Lokatorzy sami to robią. Co do odśnieżania - nie wypowiadam się - nie ma śniegu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest okres zimowy,a zarząd ,,Rozstaji" jeszcze śpi.Na wiosnę na pewno się obudzi.Tak wielkiego bałaganu jeszcze nie było.Ulubione słowo ZARZĄDU to słowo NIE NIE NIE I NIE.Najlepiej zrobić wszystko za mniej niż 10 złotych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry