Widok

SNOWBOARD

Elo,

czy ktos ma taka sama zajawke na snowboard jak ja ?
Jakie znacie 3miejskie miejscowki wylaczajac okolice Niedzwiednika bo stamtad jestem. Czekam na odp i byc moze propozycje wspolnych ekstremalnych wypadow ;-]]]]

Pozdroofffkka
NikitttA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ello nikita hmmm czy mam taka zajawke na SNBD jak ty..napewno nie...ale mozliwe ze wieksza....i kilka fajnych zjazdow jest przy kartuzkiej, przy lini kolejowej .tz. murki brentowskie (te okolice) jaskowa dolina (ale tam szkoda dechy bo jest duzo galezi)............spotkanko przy piwku a potem wypad na deche bardzo chetnie!!!...byle bylo troche sniegu!!!

Narazie Rafal...

gg:4550020
e-mail:skun37@poczta.onet.pl
tel.:504-497-019 (tylko wieczorkiem)!!
eLO !

Niech jeshcze troshke popada to zasiade na moim snieznobialym cudenku i bede szlifowac trojmiejskie stoki ;-) Narazie wyprobowalam plastikowe saneczki i jak na te warunki sprawily sie znakomicie :))))))

Konserwujesz w jakis sposob swoj SWBD przed sezonem ... nie wiem jakis wosk mazie itd ? Jesli mozesz nagryzdaj papa

NikitttA
oki to jestesmy umowieni :)...

Slyuchaj do konserwacji to zależy jaki masz slizg (z czego jest)...podaj model to Ci powiem....i do rodzaju slizgu dobieraz smar.....ale to tez zalezy od pogody....ja konserwuje deche zawsze po sezonie na goraco....odnawianie slizgu ....jakies 40zl jesli masz slizg tytan/electra. :) A ja wlasnie taki mam :P...

narazie!
No elo ... rzadko tu zagladam stad brak odpowiedzi ;-]

Musze tez zmienic ustawienia wiazan bo góóópki zrobili je na goofy a ja raczej jestem regular. Wywnioskowalam to jak kiedys jak mnie popchneli i polecialam prawa noga do przodu.

Teraz 14tego mialy sie odbyc w Sopoćkowie na Łysej jakies zawody skokow ale chyba odwolali bo armatek nie maja i sniegu juz nie widac :((((

Chociaz lepiej zeby nie padal bo juz nigdy nie zasiade do napisania pracy lic.

In bocca lupo "na stoku" ... chyba usypie jakies hopki na Niedzwiedniku :-)

Pozdroofffka

Inne tematy z forum Hobby

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

do góry