Widok

SONY MHC S7AV

SONY MHC S7AV
Witam. Sprzedam kultowy zestaw kina domowego jakim jest SONY MHC S7AV
http://pdf.crse.com/manuals/4233737151.pdf

Wizualnie bez zarzutu. Kolumny podłogowe jak i satelity są oryginalne w zestawie.
Do wymiany końcówka mocy stk402-120s. Koszt układu scalonego ok 40 zł plus wymiana ok 100zł.
Należałoby także oddać do wyczyszczenia deck CD ponieważ nie chce czytać płyt.
Osobiście nie używałem od kilku lat deck'a na kasety ani na płyty
Polecam gorąco gdyż brzmienie zestawu jest powalające.
W innych ogłoszeniach sprzedaje potężny suboofer SONY PASCAL SS-MS7 z dwiema satelitkami w komplecie
Istnieje możliwość zakupu wszystkiego co jest złączone na ostatnim zdjęciu w kwocie 1000zł

Pozdrawiam,
Michał

Sprzedaje gdyż zakupiłem mocniejszy zestaw audio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli wg Ciebie koszt naprawy wynosi "tylko" 140 zł. to dlaczego tego nie zrobisz ?
Chyba zgodzisz się ze mną, że próba sprzedaży spalonego sprzętu za 580 zł. graniczy z cudem. Inaczej może być gdy sprzęt będzie w pełni sprawny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy sprawdzić w internecie jaki jest koszt końcówki mocy plus zadzwonić do dowolnego serwisu z zapytaniem ile za taką wymianę. Ułatwiając ,wpisałem koszt w ogłoszeniu. 580zł + ok.140zł to dobra cena za tej klasy sprzęt.
Nie naprawiam sam ponieważ zakupiłem inny zestaw.
Kto sie zna ten wie , że nie pisze bajek
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprzęt guzik warty. STK to słabe stopnie końcowe - więc wiemy, że to nie gra dobrze. Przeczyszczenie 'decka' to nic innego niż wymiana lasera - który nie wiadomo czy dostępny jest ? Takie bajki to tylko w Erze i to dla naiwnych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprzęt ma 10 lat . Do tej pory nigdy, nic w nim nie było robione. Po takim czasie miała prawo strzelić końcówka mocy. Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mała poprawka. Ten sprzęt ma około 15 lat. Prawdą jest, że taka staroć mogła się zepsuć. Ale już przesadą jest żądać za tą wieżę i to mocno uszkodzoną grubo ponad 700 zł (z naprawą). Życząc udanej transakcji sprzedaży, proponuję wystawić tylko same kolumny - to naprawdę udane i bardzo dobrze brzmiące głośniki - zwłaszcza główne, które wg mnie jeżeli są sprawne są warte max. 200 zł. a resztę z czystym sumieniem wywalić na elektrośmieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to fakt,cena niezla,ale w pelni spawny

Jeżeli ktoś znajdzie w necie zestaw o podobnych parametrach w pełni sprawny za ok.700 zł to jestem skłonny zmienić cenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

niecale 400 zł

proszę bardzo :) http://es.wallapop.com/item/equipo-de-musica-sony-mhc-s7av-37472926 w tym zestawie uszkodzony jest CD , wiec Pana cena trochę kosmos, zwłaszcza że za 600 800 zł można dostac równie dobrze grające zestawy i to nie koniecznie ponad 10 letnie

Śmiało kupuj :) Dolicz jeszcze przesyłkę i naprawę :) Nie rozumiem was ludzie...jeżeli macie jakiekolwiek pojęcie o audio to byście nie pisali tego co wcześniej. Zapytaj jakiegokolwiek serwisanta a ten bez wahania odpowie , że sprzęty produkowane kiedyś przeżyją te produkowane dzisiaj. Wielkie mi oburzenie bo ktoś sprzedaje sprzęt, w którym trzeba wymienić jeden element, żeby to działało. Ale jak już wymienisz to za 700 zł posiadasz zestaw kina domowego przy którym jakiś szajsung za 1500 zł z plastikowymi głośniczkami i udawanym subooferem się po prostu chowa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Społeczność

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry