Widok

SONY MHC S7AV

SONY MHC S7AV
Witam. Sprzedam kultowy zestaw kina domowego jakim jest SONY MHC S7AV

http://pdf.crse.com/manuals/4233737151.pdf

Wizualnie bez zarzutu. Kolumny podłogowe jak i satelity są oryginalne w zestawie.
Do wymiany końcówka mocy stk402-120s. Koszt układu scalonego ok 40 zł plus wymiana ok 100zł.
Osobiście nie używałem od kilku lat deck'a na kasety ani na płyty. Ten drugi wymaga wyczyszczenia.
Do odtwarzania płyt służyło mi dvd Yamaha z ostatniego zdjęcia.
Polecam gorąco gdyż brzmienie zestawu jest powalające.
Cena adekwatna do stanu.
W innych ogłoszeniach sprzedaje potężny suboofer SONY PASCAL SS-MS7 z dwiema satelitkami w komplecie
Istnieje możliwość zakupu wszystkiego co jest złączone na ostatnim zdjęciu w kwocie 900zł

Pozdrawiam,
Michał

NIE ODPOWIADAM NA WIADOMOŚCI SMS! JESTEŚ ZAINTERESOWANY/A ZADZWOŃ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

?

Panie Michale - cena NIE JEST adekwatna do stanu ... laser w cd nie brudzi się tak często jak się powszechnie sądzi. Uszkodzony laser - koszt wymiany od 100 zł wzwyż. Zestaw z pierwszego zdjęcia wart jest około 250 zł. Poza tym to nigdy nie był zestaw kultowy - co najwyżej drogi ... ale nie kultowy ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, w takim razie za kwotę 600 zł proszę mi zaproponować zestaw kina domowego o bardzo zbliżonych parametrach zarówno wzmacniacza jak i głośników. Tylko niech to nie będzie zestaw z marketu z pięcioma satelitkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten zestaw jest słaby. Proszę nie pisać o parametrach bo to są cyferki dla gimnazjalistów. To nie gra i nie ma prawa w tym wieku kosztować tyle. 300 zł to maksymalna wartość tego zestawu. Ot i polska mentalność...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...powiedział Janusz który męczy samsunga z Tesco z głośniczkami do komputera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słyszałeś o prawdziwym audio ?
Cabasse, JmLab, Tannoy, Audio Physic ? Elektronika Hegel ?
To jest sprzęt coś warty, a nie wypierdek za kasę której oczekujesz!
Nie obrażaj ludzi jak nie masz pojęcia bo i tak nikt tego nie kupi w tej cenie.

Pytam się Ciebie człowieku po raz ostatni!!! Zamiast mi tu zrzędzić to zaproponuj proszę fajny zestaw w cenie 600zł i po temacie. Jeżeli znajdziesz coś interesującego to może i faktycznie zejdę z ceny

Harman/Kardon HK6100+HD7300 ( ok 400zł ) + kolumny ( wybór jest tak duży i uzależniony tylko od pomieszczenia i preferencji ).
Zauważ Cwaniaczku, że pisze tutaj więcej niż 4 osoby - nie traktuj wszystkich równą miarką w swoich słowach.

to nie jest 5.1
Uważaj na słowa

Inne tematy z forum Społeczność

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry