Widok
ta i inne firmy wiejskie wkótce padną bo będziecie oblewali testy wielokrotnie a jedyną metodą nauki do testów będzie poprawne rzetelne szkolenie.
Jak widzę jak uczą was jazdy po rondach to ręce opadają. Znam przypadek że instruktor dostał mandat po tym jak wykłucał sie z kierowcą który zwrócił mu uwagę ze źle szkoli i zaniósł nagranie do WORD jak i na komisariat. Chyba pomogło bo szkoły nauki już nie ma :-)
Jak widzę jak uczą was jazdy po rondach to ręce opadają. Znam przypadek że instruktor dostał mandat po tym jak wykłucał sie z kierowcą który zwrócił mu uwagę ze źle szkoli i zaniósł nagranie do WORD jak i na komisariat. Chyba pomogło bo szkoły nauki już nie ma :-)
Nie polecam! Robiłam tam kurs i o ile przygotowanie teoretyczne w miare rzetelne i konkretne to jazdy....nieporozumienie. Zależy może od instruktora, ale ja jeździłam z dwoma i kręciłam się w tych samych miejscach, niepotrzebny naliczany dojazd do Gdyni i wygórowane ceny. Żałuję, że tam miałam kurs i nie polecam tego ośrodka szkolenia!!
Potwierdzam!! Początkowo robiłam kurs w SOTASie, wyjeździłam wszystkie godziny w tych samych miejscach ;/ dopiero potem koleżanka dała mi namiary na pana Bogdana i wielkie WOW!! Facet tak konkretny i rzetelny, że aż miło. Nauka przebiega bez zbędnych gadek i zwierzeń, jakie miałam w SOTASie. Pan Bogdan uczy praktycznej jazdy, a nie tylko wystukania trasy do egzaminu.
Polecam "1 Ligę", naprawdę warto!
Polecam "1 Ligę", naprawdę warto!
Ja jeździłam z panem Piotrem Bogus jakieś 4 lata temu jak jeszcze pracował w szkole jazdy "Passat" koło ośrodka egzaminacyjnego. Bardzo go polecam, człowieka z takim wyczuciem i cierpliwością to ze świecą szukać;) Dzięki niemu zdałam za 2 razem egzamin praktyczny;) a myślałam że nikt mnie nie nauczy jeździć;))))
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
[/url]
[url=http://lilypie.com]

Firma SOTAS nie istnieje. MOze rzeczywiście jest jeszcze biuro ale firma ta przestała szkolić i liczyć sie na rynku szkoleniowym z zakresu prawa jazda. SOTAS nie posiada włąsnej floty samochodow szkoleniowych. Zdjęcia na ich stronbie interenetowej to historia !!! Auta już dawno pposprzedawane. Firma ta łapie naiwniakow i po przyjęciu pieniedzy kieruje "swoich" kursanto do innych ośrodków szkolenia a sama tylko pobiera prowizje za oddanego kursanta. Jeżeli ktoś nie wierzy to niech popyta się w sprawie kursu na kat C lub C+E lub D. Po wpłącie pieniedzy yzostanie skierowany na kurs do OSK Drogowskaz i tam bedzie pobierał naukę. Więc rodzi się pytanie. Po co płącić frajerom ktorzy yi tak skierują gdzie indziej ? Podobnie ma się z kursami dla zawodowych kierowcow. Papiery skłądacie w Wejherowie a kurs będzie w .... Gdyni w firmie "POL". Więc tak jak widać, firma ta jest na dnie. Gorąco nie polecam.