Widok

SP 62

W tej szkole znajdziesz ciszę i spokój. Nie zgadzam się z opinią że wszyscy ignoruja problemy uczniów. Uczęszczałam do tej szkoły i wiem jak naprawdę tam jest. Moim zdaniem ta podstawówka jest jedną z lepszych w Gdańsku.Wielu kolegów z mojej klasy ceni sobie tą szkołe, bo po prostu chciało się tam przychodzić ze względu na atmosferę
Moja ocena
poziom nauczania: 6

zajęcia dodatkowe: 5

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 5

5.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
He he,wspomnienia mijaja,a rzeczywistosc inna...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak,pewnie!Jak Twoja matka tu sprzata,a ciotka jest pedegogiem,to nie mozna powiedziec,ze to zla szkola.A pamietasz,jak chlopak z naszej klasy zlal sie na schodach,bo Twoa matka zamkneka wszystkie toalety?Bylo posprzatane i nie wpuszczala juz nikogo.To nazywasz dobra szkola?Szczescie,ze juz nie musze tam chodzic-patologia
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
patologia mozna nazwac 11.ta szkola jest naprawde dobra. jak ci nie pasowalo to mogles sie pezeniesc np. do 11, 61 jest wiele szkól w gda wiec droga wolna.a jak zostales to znaczy ze ci pasowalo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
Jak broni mamuski,aj tez mam niemile wspomnienia z tej szkoly.Szkoda,ze wczesniej nie poszlam do innej.Poziom nauki dla uposledzonych,a pomocy dla tych gorszych uczniow-zero!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry