Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Spa wątek zamknięty Duszne pomieszczenie,masaż sama lepszy bym zrobiła, smarowanie olejkiem bez...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 marca 2019

Nikomu nie polecam wątek zamknięty Szlafroki i ręczniki - poniżej krytyki. Jakość wystroju (rozwalone baterie,...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 lipca 2018

Spa Grupon wątek zamknięty Mam mieszane uczucie ... DOSTAŁAM GRUPONA dla dwóch osób za 309.90 zamiast...
~M
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lutego 2016

Magda - opinia wątek zamknięty Masaże bardzo odprężające, miła, uczynna obsługa. Przyszłam z bólem głowy, a...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2015

Bardzo dobre miejsce. wątek zamknięty Traktowanie gości, mam na myśli dogodne ustalanie terminów zabiegów,...
~Piotr Lisiecki
-

dodano: 6 lutego 2015

JESTEM NA TAK - POLECAM. wątek zamknięty Mila obsluga , Cieply klimat.Duzy wybor zabiegow.Wraz z mężemy spędziliśmy w...
~Bozena Sidor
-

dodano: 6 lutego 2015

Bardzo słabe miejsce... wątek zamknięty Niestety również doświadczyłam pobytu w SPA Sentoza. Wykupiłam pakiet...
~Zawiedziona
-

dodano: 4 stycznia 2015

Gorąco polecam. wątek zamknięty Zdecydowanie polecam zajrzeć do Spa Sentoza .Mają świetną ofertę zabiegów....
~Agusia
-

dodano: 21 listopada 2014

Wystrzegaj sie jesli mozesz! wątek zamknięty Dziś byłem w Spa i przy wykupie (nietaniego) pakietu właścicielka mnie...
~Łukasz Konieczka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lipca 2014

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM wątek zamknięty wykupiłam grupon w Spa sentoza, po wykupieniu przeczytałam krzywdzące opinie...
~Daria
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry