Widok

SPOTKANIE w sprawie budowy dróg

Bojano Koleczkowo Kielno Dobrzewino Temat dostępny też na forum:
Szanowni Państwo,
spełniając przedwyborczą obietnicę zapraszam na spotkanie w sprawie budowy dróg alternatywną i tańszą technologią od tradycyjnej.
Na spotkanie przyjadą przedstawiciele firmy Wapeco, dokonają prezentacji, odpowiedzą na Państwa pytania oraz nieodpłatnie pobiorą próbki z wybranych dróg celem przygotowania promocyjnej i atrakcyjnej cenowo oferty.
Spotkanie odbędzie się w dniu 27.11.2014 (czwartek) o godzinie 10.00 w Bibliotece w Szemudzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nic Mk nie ugrasz. Dla zasady Cię zablokują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po to właśnie jest spotkanie:) Żeby się wszystkiego dowiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile kosztuje ta technoligia tansza za m2 drogi? bo wiemy ile kosztuje asfalt i ile jumbo... i to jest kryterium.. jak dla mnie takie położenie drogi jak do kościoła wystarczy na cała wieś, a z tego co wiem jest najtańsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mowa jest o innej, tańszej technologii, którą można wykorzystać na prawie wszystkie nieutwardzone drogi.
Na razie nie mówimy o konkretnej drodze, chcemy zobaczyć czy można to zastosować u nas w gminie i jakie oszczędności pozwoli nam to uzyskać bez utraty jakości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
O jakiej drodze państwo piszą .....Bo przeczytałam cały tekst i nie wiem......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę Państwa,
sytuacja się wyjaśniła. Jutro nie damy już rady zrobić drugiej prezentacji. Postaram się jednak ją zorganizować w późniejszym terminie, o którym też odpowiednio wcześniej poinformuję. Właściciel Restauracji Nestor podtrzymuje swoją propozycję.

Pozdrawiam i tych, którzy mogą zapraszam na jutro na godź 10.00 do Biblioteki w Szemudzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewentualny termin to tylko jutro po południu. Potwierdzę jutro rano, tylko czy znajdą się chętni, czy dotrze do nich info?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę udostepnić salę Restauracji NESTOR w Bojanie bezpłatnie.
W terminie do uzgodnienia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście warto zapoznać się z ofertą tej firmy, aczkolwiek obawiam się, że tańsza technologia będzie mniej trwała.

PKW też obrała tańszy system.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dlaczego zaraz macie podejrzenia. Kobieta działa i wchodziłem na link który podała. Należy sie zapoznać z propozycja zanim się coś napisze. W ten sposób myśląc nie powinno sie puścić małżonka lub małżonki do sklepu bo pozna kogoś i się puści. Myślę że MK dobrze robi że spełnia przedwyborcze obietnice bo wybory mogą być szybciej niż wam sie wydaje. Chwała takim ludziom którym się jeszcze cos chce.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny Panie,
gdzie i w jakim charakterze pracuję to należało sobie poczytać w innym wątku. Firmę Wapeco może Pan sobie znaleźć w internecie.

Co do prowizji... Pewnie Panu będzie ciężko to zrozumieć, ale są na świecie ludzie, którzy w przeciwieństwie do Pana potrafią coś zrobić dla innych bezinteresownie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale gdzie Pani pracuje ? Jest Pani handlowcem w tym Wapeco ? Czy ma Pani prowizje otrzymać ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Do Ayla
Popełniłam błąd zakładając wątek i nie dodałam wszystkich miejscowości. Dodanie kolejnych wątków nie było możliwe ponieważ portal odrzucił kolejny wpis jako wątek już istniejący. Dzisiaj telefonicznie poprosiłam administratora o dołączenie kolejnych miejscowości i obecnie wyświetla się we wszystkich dostępnych miejscowościach naszej gminy to jest w Bojanie, Koleczkowie, Kielnie, Dobrzewinie i Szemudzie. Przepraszam też osobę, która w Koleczkowie dodała wpis, a został on usunięty. Admin nie miał innej możliwości.

do Jyryz
Poprosiłam pana wójta o salę na prezentację popołudniową, ponieważ uważam, że skoro mieszkańcy współfinansują to mają też prawo współdecydować. Ale pan wójt stwierdził, że najpierw musi zobaczyć czy gmina zechce z tej technologii korzystać, a jeśli tak to potem będzie można prezentować mieszkańcom. Nie dostałam więc żadnej sali na późniejsze godziny. Jeżeli ktoś z Państwa dysponuje taką salą lub może takie udostępnienie uzgodnić w szkole to ja poproszę przedstawicieli Wapeco o drugą prezentację. Ja nie mam możliwości załatwienia tego osobiście ponieważ pracuję.
Miejsce i godzinę wyznaczył pan wójt, więc proszę nie mieć do mnie o to żalu. Ja doskonale wiem, że Państwo pracujecie i taka godzina nie jest dla Was komfortowa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
"nie wyraził zgody" znaczy, że wybory sie skończyły i żeby było jasne kto tu w gminie rządzi
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dlaczego spotkanie w Gminie.Szkoła W Bojanie nie może być?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego założyła Pani wątek informacyjny tylko w Bojanie i Koleczkowie? Przecież nowa technologia ma mieć zastosowanie w całej gminie, więc każdy mieszkaniec powinien mieć możliwość zapoznania się z nią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
co to znaczy "nie wyraził zgody" - gmina to nie jest prywatny folwark wójta
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brawo pani Małgosiu.Trzymam kciuki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogłoby, ale pan wójt nie wyraził zgody.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
fajnie ze takie spotkanie będzie ale godzina 10 rano nie najlepsza
Czy nie mogłoby być po 17 ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry